Βασίλης Καρράς: Αυτό είναι το πραγματικό του επίθετο

25 Δεκεμβρίου, 2023


Βασίλης Καρράς: Ο θρύλος του λαϊκού τραγουδιού είχε υιοθετήσει το «Καρράς» για καλλιτεχνικούς λόγουςΟ Βασίλης Καρράς «έφυγε» από τη ζωή νικημένος από τον καρκίνο στο Διαβαλκανικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης παραμονή Χριστουγέννων σε ηλικία 70 ετών.Ο αγαπημένος τραγουδιστής μάλιστα είχε διαγνωστεί και με κορονοϊό, κάτι που επιβάρυνε την ήδη εύθραυστη υγεία του.Ο Βασίλης Καρράς υπήρξε επί δεκαετίες ένας…

...�ς ένας από τους δημοφιλείς λαϊκούς τραγουδιστές με τους χιλιάδες θαυμαστές του να γεμίζουν κάθε χώρο όπου εμφανιζόταν.Ο Βασίλης Καρράς γεννήθηκε στο Κοκκινοχώρι Καβάλας στις 12 Νοεμβρίου 1953. Έχει δύο αδέρφια, τον Δαμιανό και την Αναστασία. Το πραγματικό του επώνυμο είναι...

Βασίλης Καρράς: Ο θρύλος του λαϊκού τραγουδιού είχε υιοθετήσει το «Καρράς» για καλλιτεχνικούς λόγους

Ο Βασίλης Καρράς «έφυγε» από τη ζωή νικημένος από τον καρκίνο στο Διαβαλκανικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης παραμονή Χριστουγέννων σε ηλικία 70 ετών.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής μάλιστα είχε διαγνωστεί και με κορονοϊό, κάτι που επιβάρυνε την ήδη εύθραυστη υγεία του.

Ο Βασίλης Καρράς υπήρξε επί δεκαετίες ένας από τους δημοφιλείς λαϊκούς τραγουδιστές με τους χιλιάδες θαυμαστές του να γεμίζουν κάθε χώρο όπου εμφανιζόταν.

Ο Βασίλης Καρράς γεννήθηκε στο Κοκκινοχώρι Καβάλας στις 12 Νοεμβρίου 1953. Έχει δύο αδέρφια, τον Δαμιανό και την Αναστασία. Το πραγματικό του επώνυμο είναι «Κεσογλίδης», με το «Καρράς» να αποτελεί το καλλιτεχνικό του επίθετο.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.