Βασίλης Καρράς: Θρήνος για τον θρύλο του λαϊκού τραγουδιού – Υπόκλιση από τον καλλιτεχνικό κόσμο

25 Δεκεμβρίου, 2023


Βασίλης Καρράς: Η φωνή που ταξίδεψε μικρούς και μεγάλους, ένας γνήσιος λαϊκός τραγουδιστής και σπουδαίος άνθρωπος «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 70 ετώνΤον έλεγαν «άρχοντα». Όταν ανέβαινε στην πίστα, βουνά από λουλούδια απλώνονταν στα πόδια του. Η βαθιά, λαϊκή φωνή του Βασίλη Καρρά, που συντρόφευσε εκατομμύρια Έλληνες και γενιές, σίγησε για πάντα σε ηλικία 70 ετών. Η παρακαταθήκη του ωστόσο παραμένε…

...ραμένει και θα παραμείνει για πάντα.Κανείς δεν είχε να πει στην τεράστια καριέρα του Βασίλη Καρρά, με διάρκεια 50 και πλέον ετών, το παραμικρό. Ούτε μια κακία, ούτε μια κουβέντα παραπάνω. Πάντα γνήσιος και χαμηλών τόνων, έδωσε την μάχη του με τον καρκίνο μακριά από τα φώτα της...

Βασίλης Καρράς: Η φωνή που ταξίδεψε μικρούς και μεγάλους, ένας γνήσιος λαϊκός τραγουδιστής και σπουδαίος άνθρωπος «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 70 ετών

Τον έλεγαν «άρχοντα». Όταν ανέβαινε στην πίστα, βουνά από λουλούδια απλώνονταν στα πόδια του. Η βαθιά, λαϊκή φωνή του Βασίλη Καρρά, που συντρόφευσε εκατομμύρια Έλληνες και γενιές, σίγησε για πάντα σε ηλικία 70 ετών. Η παρακαταθήκη του ωστόσο παραμένει και θα παραμείνει για πάντα.

Κανείς δεν είχε να πει στην τεράστια καριέρα του Βασίλη Καρρά, με διάρκεια 50 και πλέον ετών, το παραμικρό. Ούτε μια κακία, ούτε μια κουβέντα παραπάνω. Πάντα γνήσιος και χαμηλών τόνων, έδωσε την μάχη του με τον καρκίνο μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Μια μάχη που έμελλε να χαθεί παραμονή Χριστουγέννων στο Διαβαλκανικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκη.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής νοσούσε με κορονοϊό, κάτι που επιδείνωσε ραγδαία την ήδη εύθραυστη κατάσταση της υγείας του. Άφησε την τελευταία του πνοή το μεσημέρι της 24ης Δεκεμβρίου, έχοντας στο πλάι του τη σύζυγό του Χριστίνα και την κόρη του Ειρήνη.

Όπως μετέδωσε το OPEN, η κηδεία του τραγουδιστή θα γίνει στην ιδιαίτερη πατρίδα του, το Κοκκινοχώρι Καβάλας.

Αυτή ήταν άλλωστε και η τελευταία επιθυμία του Βασίλη Καρρά ο οποίος είχε προσφέρει μεγάλο έργο στον τόπο του και τον αγαπούσε πάρα πολύ.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.