Τζέιμς Καφετζής: Τα λεφτά στο Survivor ήταν καλά, αλλά καλύτερο είναι τα… πάρα πολλά λεφτά

21 Δεκεμβρίου, 2023


«Μου έκαναν μια πρόταση, η οποία αλήθεια είναι πως ήταν πάρα πολύ καλή», είπε Τζέιμς ΚαφετζήςΣτο Survivor, αλλά και τα χρήματα που θέλει για να συμμετάσχει ξανά αναφέρθηκε ο Τζέιμς Καφετζής.Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης μίλησε στην κάμερα του ΟΡΕΝ και , ανέφερε:«Μου έκαναν μια πρόταση, η οποία αλήθεια είναι πως ήταν πάρα πολύ καλή».ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

ΝΤΕΟ ΕΔΩΤο διαβάσαμε εδώ

«Μου έκαναν μια πρόταση, η οποία αλήθεια είναι πως ήταν πάρα πολύ καλή», είπε Τζέιμς Καφετζής

Στο Survivor, αλλά και τα χρήματα που θέλει για να συμμετάσχει ξανά αναφέρθηκε ο Τζέιμς Καφετζής.

Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης μίλησε στην κάμερα του ΟΡΕΝ και , ανέφερε:«Μου έκαναν μια πρόταση, η οποία αλήθεια είναι πως ήταν πάρα πολύ καλή».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.