Θήβα: Θρήνος για το νεκρό παιδί 1,5 έτους – Αναμένεται η ιατροδικαστική εξέταση

6 Μαΐου, 2024


Οι διασώστες έκαναν ΚΑΡΠΑ στο παιδί αμέσως μόλις το παρέλαβαν, ωστόσο από τη Θήβα διακομίστηκε στο νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός τουΣοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία στη Θήβα, από τον τραγικό θάνατο ενός παιδιού μόλις 1,5 έτους. Οι συνθήκες θανάτου του μωρού παραμένουν αδιευκρίνιστες, ενώ σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία που είναι γνωστά για την υπόθεση, το παιδί αφότου δι…

...�του διακομίστηκε στο νοσοκομείο της Θήβας, κρίθηκε αναγκαίο να διακομιστεί στο νοσοκομείο Χαλκίδας. Εκεί δυστυχώς οι προσπάθειες των γιατρών δεν κατέστησαν ικανές να επαναφέρουν το παιδί. Πληροφορίες αναφέρουν, ότι το μωρό όταν παρελήφθη από το ΕΚΑΒ δεν είχε τις αισθήσεις...

Οι διασώστες έκαναν ΚΑΡΠΑ στο παιδί αμέσως μόλις το παρέλαβαν, ωστόσο από τη Θήβα διακομίστηκε στο νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία στη Θήβα, από τον τραγικό θάνατο ενός παιδιού μόλις 1,5 έτους.

Οι συνθήκες θανάτου του μωρού παραμένουν αδιευκρίνιστες, ενώ σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία που είναι γνωστά για την υπόθεση, το παιδί αφότου διακομίστηκε στο νοσοκομείο της Θήβας, κρίθηκε αναγκαίο να διακομιστεί στο νοσοκομείο Χαλκίδας. Εκεί δυστυχώς οι προσπάθειες των γιατρών δεν κατέστησαν ικανές να επαναφέρουν το παιδί.

Πληροφορίες αναφέρουν, ότι το μωρό όταν παρελήφθη από το ΕΚΑΒ δεν είχε τις αισθήσεις του και ήταν άσφυγμο, ενώ φως στα αίτια του θανάτου του αναμένεται να ρίξει η ιατροδικαστική εξέταση.

Του έκαναν ΚΑΡΠΑ μέσα στο ασθενοφόρο

Πιο αναλυτικά, η κλήση στο ΕΚΑΒ έγινε στις 10:41 το πρωί της Κυριακής, ανήμερα Πάσχα, ενώ μέσα σε 7 λεπτά το ασθενοφόρο έφτασε στο σπίτι και παρέλαβε το μωρό.

Οι διασώστες ξεκίνησαν αμέσως ΚΑΡΠΑ και το μετέφεραν στο νοσοκομείο της Θήβας, όπου συνεχίστηκε το πρωτόκολλο της καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης, ωστόσο κρίθηκε σκόπιμο να διακομιστεί το παιδί στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας.

Δυστυχώς οι προσπάθειες των γιατρών δεν έφεραν το επιθυμητό αποτέλεσμα, με αποτέλεσμα να διαπιστωθεί ο θάνατος του παιδιού.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.