Γιώργος Αγγελόπουλος: Η τρυφερή αποκάλυψη λίγο πριν γίνει πατέρας – «Γνωρίζουμε το φύλο του μωρού»

21 Δεκεμβρίου, 2023


Ο Γιώργος Αγγελόπουλος παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή Πρωινό Σουσού οι οποίες προβλήθηκαν την Πέμπτη 21/12 με τον επιχειρηματία – ηθοποιό να μιλάει μεταξύ άλλων για το φύλο του παιδιού λίγο πριν γεννήσει η σύζυγός του, Δήμητρα Βαμβακούση.Η αγαπημένη του Ντάνου βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη και όπως μάλιστα αποκάλυψε ο Αγγελόπουλος στην κάμερα της εκπομπής έχουν μπει στην τελική ευθεία με τ…

...α γυρίσματα της ''Γης της ελιάς'' στην Κύπρο να τους κρατάει για κάποιες ημέρες χωριστά.Σε ερώτηση αναφορικά με το φύλο του μωρού που περιμένει το ζευγάρι ο επιχειρηματίας - ηθοποιός απάντησε πως το γνωρίζουν, ωστόσο είναι επιλογή του Ντάνου και της Δήμητρας να το κρατήσουν...

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή Πρωινό Σουσού οι οποίες προβλήθηκαν την Πέμπτη 21/12 με τον επιχειρηματία – ηθοποιό να μιλάει μεταξύ άλλων για το φύλο του παιδιού λίγο πριν γεννήσει η σύζυγός του, Δήμητρα Βαμβακούση.

Η αγαπημένη του Ντάνου βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη και όπως μάλιστα αποκάλυψε ο Αγγελόπουλος στην κάμερα της εκπομπής έχουν μπει στην τελική ευθεία με τα γυρίσματα της ”Γης της ελιάς” στην Κύπρο να τους κρατάει για κάποιες ημέρες χωριστά.

Σε ερώτηση αναφορικά με το φύλο του μωρού που περιμένει το ζευγάρι ο επιχειρηματίας – ηθοποιός απάντησε πως το γνωρίζουν, ωστόσο είναι επιλογή του Ντάνου και της Δήμητρας να το κρατήσουν για τον εαυτό τους.

Δείτε επίσης: «Μας έτυχε, δεν είχαμε γνωριστεί καλά, υπήρχε…» – Όλα όσα αποκάλυψε η Δήμητρα Βαμβακούση για την εγκυμοσύνη και τη διαφορά ηλικίας

Οι δηλώσεις του Γιώργου Αγγελόπουλου λίγο πριν γίνει πατέρας

«Δε χρειάζεται να έχεις παιδιά για να καταλάβεις πόσο σπουδαίο είναι αν έχεις δει και αγαπάς τα παιδιά. Εύχομαι να πάνε όλα καλά μέχρι εκείνη τη μέρα.

Είμαστε στην τελική ευθεία και οπωσδήποτε καλό να είμαστε μαζί με τη Δήμητρα, αλλά πρέπει να κάνουμε και κάποια πράγματα, που απαιτούνται.

Γνωρίζουμε το φύλο του μωρού, απλά είναι κάτι που θα θέλαμε να το κρατήσουμε για μας μέχρι τη γέννα», είπε ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.