Την αποθέωσε δημόσια – Το όλο νόημα σχόλιο του Κωνσταντίνου Βασάλου σε φωτογραφία της Βάλιας Χατζηθεοδώρου

15 Δεκεμβρίου, 2023


Καλοί φίλοι και συνεργάτες στο πάνελ της ίδιας εκπομπής ”Χαμογέλα και πάλι” είναι η Βάλια Χατζηθεοδώρου και ο Κωνσταντίνος Βασάλος με τους δύο να διαψεύδουν τις φήμες που κυκλοφόρησαν έντονα για τη σχέση τους.Σε κάθε περίπτωση, η δημοσιογράφος και ο γuμναστής κάνουν ιδιαίτερη παρέα καθώς έχουν πολλούς κοινούς γνωστούς και φίλους. Πρόσφατα λοιπόν η Βάλια Χατζηθεοδώρου και ο Κωνσταντίνος Βασάλος π…

...έρασαν μαζί τα γενέθλιά της (δείτε εδώ).Σε μια νέα φωτογραφία, που δημοσίευσε η Χατζηθεοδώρου στο instagran τη βλέπουμε να ποζάρει όλο νάζι και από κάτω να ''πέφτουν'' τα σχόλια του Βασάλου και του Fipster επιβεβαιώνοντας αυτό που λέγαμε λίγο πιο πάνω περί παρέας και καλών φίλων!Το σχόλιο...

Καλοί φίλοι και συνεργάτες στο πάνελ της ίδιας εκπομπής ”Χαμογέλα και πάλι” είναι η Βάλια Χατζηθεοδώρου και ο Κωνσταντίνος Βασάλος με τους δύο να διαψεύδουν τις φήμες που κυκλοφόρησαν έντονα για τη σχέση τους.

Σε κάθε περίπτωση, η δημοσιογράφος και ο γuμναστής κάνουν ιδιαίτερη παρέα καθώς έχουν πολλούς κοινούς γνωστούς και φίλους. Πρόσφατα λοιπόν η Βάλια Χατζηθεοδώρου και ο Κωνσταντίνος Βασάλος πέρασαν μαζί τα γενέθλιά της (δείτε εδώ).

Σε μια νέα φωτογραφία, που δημοσίευσε η Χατζηθεοδώρου στο instagran τη βλέπουμε να ποζάρει όλο νάζι και από κάτω να ”πέφτουν” τα σχόλια του Βασάλου και του Fipster επιβεβαιώνοντας αυτό που λέγαμε λίγο πιο πάνω περί παρέας και καλών φίλων!

Το σχόλιο του Κωνσταντίνου Βασάλου σε φωτοογραφία της Βάλιας Χατζηθεοδώρου

«Ο ορισμός του «Καλέ που με βρήκατε εμένα την σταρ», έγραψε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Βάλια Χατζηθεοδώρου - Βασάλος - Σχόλιο

Η απάντηση του Βασάλου για την σχέση του με τη Χατζηθεοδώρου

«Εάν υπήρχε κάτι καινούριο θα το ξέρατε. Η Βάλια Χατζηθεοδώρου δεν είναι πάντως η καινούρια μου σχέση. Το επιβεβαιώνω ότι δεν είναι. Όχι, δεν υπάρχει σχέση. Είμαι ελεύθερος. Αν έχετε κάτι καλό να μου προτείνετε…», είπε με χιούμορ ο Κωνσταντίνος Βασάλος στο Breakfast at star.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.