«Αν κάποιος φλερτάρει την Ελίζαμπεθ, θα…» – Ο Νεκτάριος Λεμονίδης “μπαίνει” μπροστά και υπερασπίζεται τη σύζυγό του

14 Δεκεμβρίου, 2023


Πρόσφατα, πραγματοποιήθηκε ένας από τους πιο αναμενόμενους γάμους της φετινής χρονιάς, που σε λίγες μέρες μας αφήνει το 2023, αυτός του Νεκτάριου Λεμονίδη και της Ελίζαμπεθ Ελέτσι. Σε μία πολύ λαμπερή τελετή το ζευγάρι το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου, και το γιόρτασαν με ένα μεγάλο γλέντι, όπου παραστάθηκαν πλήθος φίλων, συγγενών και γνωστών (δείτε εδώ το ζεϊμπέκικο του…

... γαμπρού).Το ζευγάρι βίωσε αυτή την ημέρα, ως μία από τις πιο ευτυχισμένες της ζωής της, αφού ο έρωτάς τους επισφραγίστηκε με το γάμο τους. Υπενθυμίζουμε, πως τη δημοφιλή και αγαπημένη επιχειρηματία τη γνωρίσαμε μέσα από το γνωστό reality επιβίωσης, "Survivor", το οποίο προβάλλεται μέσα...

Πρόσφατα, πραγματοποιήθηκε ένας από τους πιο αναμενόμενους γάμους της φετινής χρονιάς, που σε λίγες μέρες μας αφήνει το 2023, αυτός του Νεκτάριου Λεμονίδη και της Ελίζαμπεθ Ελέτσι. Σε μία πολύ λαμπερή τελετή το ζευγάρι το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου, και το γιόρτασαν με ένα μεγάλο γλέντι, όπου παραστάθηκαν πλήθος φίλων, συγγενών και γνωστών (δείτε εδώ το ζεϊμπέκικο του γαμπρού).

Το ζευγάρι βίωσε αυτή την ημέρα, ως μία από τις πιο ευτυχισμένες της ζωής της, αφού ο έρωτάς τους επισφραγίστηκε με το γάμο τους. Υπενθυμίζουμε, πως τη δημοφιλή και αγαπημένη επιχειρηματία τη γνωρίσαμε μέσα από το γνωστό reality επιβίωσης, “Survivor“, το οποίο προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του ΣΚΑΪ, ενώ αυτός είναι γιατρός και κατάφερε να της κλέψει την καρδιά.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν με πολύ ιδιαίτερο τρόπο, μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, και συγκεκριμένα από το Instagram. Αν και δεν είναι κάτι περίεργο για την εποχή μας, αλλά αρκετά σπάνιο, αυτό δεν τους εμπόδισε να έρθουν σε δια ζώσης επαφή, να βγούνε ραντεβού και να ερωτευθούν. Κάτι, που οδήγησε και στη χαρμόσυνη είδηση, δηλαδή να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Το ζευγάρι πραγματοποίησε πρόσφατα μία από κοινού βραδινή εμφάνιση και παραχώρησαν δηλώσεις στις κάμερες, και μίλησαν για τα μελλοντικά τους σχέδια, αλλά και για τη σχέση τους. Τα λόγια τους παρουσιάστηκαν σήμερα, Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου, από την πρωινή εκπομπή Mega Καλημέρα“, η οποία προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του Mega.

Οι δηλώσεις του Νεκτάριου Λεμονίδη για την Ελίζαμπεθ Ελέτσι

«Φυσικά και θέλουμε απογόνους, όσους μπορέσουμε. Εννοείται και θα της επιτρέψω να πάει στον Άγιο Δομίνικο. Εγώ ο ίδιος την προτρέπω να πάει στο Survivor. Θα μου λείψει, αλλά θέλω να βγει πρώτη στο Survivor. Αν τη φλερτάρει κάποιος, θα του σπάσω τα μούτρα απλά. Δεν με ενδιαφέρει, είμαι παραδοσιακός.

Έβαλα το πόδι μου σε κουβά με νερό για να περάσει ο πόνος, που με πάτησε στην εκκλησία. Ας με πατάει κάθε μέρα, αρκεί να είναι κοντά μου. Μόνο την Ελίζαμπεθ θέλω, δεν θέλω καμία άλλη. Αυτή η γυναίκα με έχει τρελάνει», εξομολογήθηκε εκείνος μπροστά στις κάμερες των πρωινών εκπομπών.

«Δε θέλω να μιλήσω για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, την οποία δεν κάλεσα στο γάμο μου. Γιατί να την καλέσω, για να μου πάει χάλια ο γάμος;», απάντησε εκείνη με πολύ καυστικό τόνο.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.