Στάθης Σχίζας για το περιστατικό ανάμεσα σε Ψινάκη-Αναστασοπούλου: «Δεν μπορεί ο καθένας να εκμεταλλευτεί μια κατάσταση για να αυτοπροβληθεί»

29 Απριλίου, 2024


Με αφορμή το πρόσφατο live του J2US, ο Στάθης Σχίζας που συμμετέχει ως ζευγάρι μαζί με την Μαλού, παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα που βρισκόταν στα παρασκήνια. Ο επιχειρηματίας, και πρώην νικητής του Survivor, αναφέρθηκε στην κριτική του Ηλία Ψινάκη σε Ίαν Στρατή και Πηνελόπη Αναστασοπούλου, όπου ο μάνατζερ έκανε λόγο για εκμετάλλευση του κινήματος metoo από ορισμένους …

...για την προσωπική τους προβολή (δείτε εδώ τι συνέβη).«Αν χρησιμοποιούν άνθρωποι το metoo για τη δική τους προβολή, είναι πολύ λάθος να συμβαίνει αυτό. Δεν μπορεί ο οποιοσδήποτε να πάει να εκμεταλλευτεί μια κατάσταση ενός προβλήματος και ενός πόνου του αλλουνού για να αυτοπροβληθεί...

Με αφορμή το πρόσφατο live του J2US, ο Στάθης Σχίζας που συμμετέχει ως ζευγάρι μαζί με την Μαλού, παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα που βρισκόταν στα παρασκήνια. Ο επιχειρηματίας, και πρώην νικητής του Survivor, αναφέρθηκε στην κριτική του Ηλία Ψινάκη σε Ίαν Στρατή και Πηνελόπη Αναστασοπούλου, όπου ο μάνατζερ έκανε λόγο για εκμετάλλευση του κινήματος metoo από ορισμένους για την προσωπική τους προβολή (δείτε εδώ τι συνέβη).

«Αν χρησιμοποιούν άνθρωποι το metoo για τη δική τους προβολή, είναι πολύ λάθος να συμβαίνει αυτό. Δεν μπορεί ο οποιοσδήποτε να πάει να εκμεταλλευτεί μια κατάσταση ενός προβλήματος και ενός πόνου του αλλουνού για να αυτοπροβληθεί ή για να φανεί ο ίδιος», απάντησε χαρακτηριστικά ο Στάθης Σχίζας όσον αφορά το συγκεκριμένο θέμα.

Ο Στάθης Σχίζας για το κίνημα metoo

Όσον αφορά το αν εκείνος έχει συναντήσει αντίστοιχες συμπεριφορές μπροστά του, απάντησε θετικά. «Έχω δει και ο ίδιος κάποιες τέτοιες περιπτώσεις, έχω απογοητευθεί πάρα πολύ και δεν έχω ξαναμιλήσει σε αυτούς τους ανθρώπους. Ποτέ δεν έμαθαν και τον λόγο» κατέληξε ο Στάθης Σχίζας μιλώντας στην κάμερα του Alpha.

Δείτε παρακάτω το βίντεο:

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.