«Ψυχρή» προειδοποίηση από Σάκη Αρναούτογλου: «Τσουχτερό κρύο από την Παρασκευή, η θερμοκρασία θα φτάσει…»

14 Δεκεμβρίου, 2023


Σε μια «ψυχρή» προειδοποίηση προέβη ο Σάκης Αρναούτογλου για τον καιρό, καθώς από την Παρασκευή (15/12) θα σημειωθεί τσουχτερό κρύο, ενώ η θερμοκρασία θα φτάσει στο μηδέν. Σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία του Σάκη Αρναούτογλου, το σκηνικό του καιρού θα αλλάξει από το απόγευμα της Πέμπτης με την ηλιοφάνεια να αντικαθίσταται από τοπικά έντονα φαινόμενα. Με την ευκαιρία, δείτε την πρόβλεψη από τα Μ…

...ερομήνια.Πιο συγκεκριμένα στη δυτική Ελλάδα, δυτική Πελοπόννησο και δυτική Στερεά θα υπάρξει ιδιαίτερα αστάθεια από αύριο το μεσημέρι και μέχρι το βράδυ τα φαινόμενα θα επεκταθούν στο Ιόνιο, με διάσπαρτες βροχές.Σύντομα θα επηρεαστούν και η Μακεδονία και η Θράκη, όπου αναμένονται...

Σε μια «ψυχρή» προειδοποίηση προέβη ο Σάκης Αρναούτογλου για τον καιρό, καθώς από την Παρασκευή (15/12) θα σημειωθεί τσουχτερό κρύο, ενώ η θερμοκρασία θα φτάσει στο μηδέν.

Σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία του Σάκη Αρναούτογλου, το σκηνικό του καιρού θα αλλάξει από το απόγευμα της Πέμπτης με την ηλιοφάνεια να αντικαθίσταται από τοπικά έντονα φαινόμενα. Με την ευκαιρία, δείτε την πρόβλεψη από τα Μερομήνια.

Πιο συγκεκριμένα στη δυτική Ελλάδα, δυτική Πελοπόννησο και δυτική Στερεά θα υπάρξει ιδιαίτερα αστάθεια από αύριο το μεσημέρι και μέχρι το βράδυ τα φαινόμενα θα επεκταθούν στο Ιόνιο, με διάσπαρτες βροχές.

Σύντομα θα επηρεαστούν και η Μακεδονία και η Θράκη, όπου αναμένονται και χιόνια σε μεγάλα υψόμετρα. Οι άνεμοι θα πνέουν με νότιες διευθύνσεις και παρότι θα καταγραφούν ριπές έως 8 μποφόρ δεν αναμένεται να υπάρξουν ιδιαίτερα προβλήματα στον απόπλου των πλοίων.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.