Στέλλα Μιζεράκη: Δείχνει το πρόσωπό της χωρίς ρετούς μετά τη νέα της αισθητική παρέμβαση

29 Απριλίου, 2024


Η Στέλλα Μιζεράκη ήταν η νικήτρια του πρώτου Power Of Love και με τα χρήματα του επάθλου είχε παραδεχτεί σε δηλώσεις της ότι έκανε προσθετική στήθους. Ένα κορίτσι που από την αρχή της καριέρας της έχει αλλάξει πολύ μέσα από αισθητικές παρεμβάσεις στο πρόσωπο και το σώμα της.Διαβάστε περισσότερα στο dailymedia

το dailymediaΤο διαβάσαμε εδώ

Η Στέλλα Μιζεράκη ήταν η νικήτρια του πρώτου Power Of Love και με τα χρήματα του επάθλου είχε παραδεχτεί σε δηλώσεις της ότι έκανε προσθετική στήθους. Ένα κορίτσι που από την αρχή της καριέρας της έχει αλλάξει πολύ μέσα από αισθητικές παρεμβάσεις στο πρόσωπο και το σώμα της.

Διαβάστε περισσότερα στο dailymedia


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.