Η αντίδραση της Ιωάννας Τούνη όταν έμαθε ότι η κολλητή της, Στέλλα Πάσσαρη, δεν ακολουθεί τον Δημήτρη Αλεξάνδρου στο Instagram

14 Δεκεμβρίου, 2023


Η Ιωάννα Τούνη βρέθηκε ως καλεσμένη στο κανάλι του Fipster στο Youtube ώστε να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις που τόσος κόσμος θέλει να της κάνει όλα αυτά τα χρόνια. Το βίντεο, ωστόσο, θα ανέβει την Πέμπτη 14/12 στην πλατφόρμα, οπότε μέχρι τότε ο Φίλιππος Ιωάννου, όπως ονομάζεται πραγματικά ο youtuber, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα μικρό απόσπασμα.Σε αυτό απαντούσε σε…

... γρήγορες ερωτήσεις που της έκανε ο ίδιος. Αποκάλυψε, λοιπόν, ποιο είναι το μεγαλύτερο ψέμα που έχει πει και για ποιο λόγο η κολλητή της και νονά του παιδιού της, Στέλλα Πάσσαρη, δεν ακολουθεί τον Δημήτρη Αλεξάνδρου στο Instagram, ενώ δήλωσε το υπέρογκο ποσό που πλήρωσε για μια τσάντα,...

Η Ιωάννα Τούνη βρέθηκε ως καλεσμένη στο κανάλι του Fipster στο Youtube ώστε να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις που τόσος κόσμος θέλει να της κάνει όλα αυτά τα χρόνια. Το βίντεο, ωστόσο, θα ανέβει την Πέμπτη 14/12 στην πλατφόρμα, οπότε μέχρι τότε ο Φίλιππος Ιωάννου, όπως ονομάζεται πραγματικά ο youtuber, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα μικρό απόσπασμα.

Σε αυτό απαντούσε σε γρήγορες ερωτήσεις που της έκανε ο ίδιος. Αποκάλυψε, λοιπόν, ποιο είναι το μεγαλύτερο ψέμα που έχει πει και για ποιο λόγο η κολλητή της και νονά του παιδιού της, Στέλλα Πάσσαρη, δεν ακολουθεί τον Δημήτρη Αλεξάνδρου στο Instagram, ενώ δήλωσε το υπέρογκο ποσό που πλήρωσε για μια τσάντα, η οποία ήταν η ακριβότερη αγορά που έχει κάνει.

Δείτε επίσης: «Τριών μηνών έγκυος ξανά;» – Το βίντεο της Ιωάννας Τούνη με φουσκωμένη κοιλιά

Οι “καuτές” αποκαλύψεις της Ιωάννας Τούνη

«5.000 ευρώ για μία τσάντα», αποκάλυψε σε ερώτηση για το πιο ακριβό πράγμα που έχει αγοράσει ποτέ, ενώ όταν ρωτήθηκε για την κολλητή της και το γεγονός πως δεν ακολουθεί τον σύντροφό της, απάντησε: «Όντως; Δεν το ήξερα».

Μάλιστα, ρωτήθηκε και για την ερωτiκή της ζωή, αποκαλύπτοντας πόσες φορές είναι το ιδανικό για εκείνη να συνευρίσκεται ερωτiκά με τον καλό της: «Κάθε μέρα», δήλωσε.

Η απάντηση στις αντιδράσεις γύρω από τις τιμές των ρούχων της εταιρείας της

Η Ιωάννα Τούνη, μπαίνοντας στο My Style Rocks είχε στόχο να αναδείξει και τα ρούχα της δικής της εταιρείας, η οποία τότε λειτουργούσε ως online shop. Πρόκειται για μία εταιρεία της οποίας η βάση βρίσκεται στην Ελλάδα και η παραγωγή των κομματιών πραγματοποιείται σε βιοτεχνία στη Θεσσαλονίκη.

Αυτό σημαίνει πως οι τιμές των προϊόντων μπορεί να είναι μεγαλύτερες σε σχέση με άλλα brands και μεγάλες αλυσίδες ρούχων, γεγονός που πολλές φορές προκαλεί αρνητικά σχόλια, με πολλούς να μη διστάζουν να το επισημάνουν και να κάνουν την σύγκριση κάτω από τα post της στα social media. Την απάντησή της, λοιπόν, έδωσε η ίδια γι’ αυτό μέσα από ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την Παρασκευή 8/12.

Δείτε επίσης: Ανήσυχη με το τηλέφωνο και μία βαλίτσα στο χέρι – Χωρίς μακιγιάζ με τον Πάρη αγκαλιά η Ιωάννα Τούνη στους δρόμους της Αθήνας

«Μη μου συγκρίνεις τα ρούχα της bubblegun με ρούχα από temu, shein κλπ. Σέβομαι απόλυτα το να ψωνίζεις ό,τι θέλεις, αλλά από εκεί και πέρα, ένα ρούχο για να γίνει στην ελληνική αγορά κοστολογείται τελείως διαφορετικά, σύμφωνα με τους μισθούς και τη φορολογία της χώρας, από το να φτιαχτεί το ρούχο σε ένα καράβι με αμφιλεγόμενες συνθήκες και από άτομα ηλικίας ενδεχομένως και 12 ετών που δουλεύουν για ένα ευρώ τη μέρα. Μπορείτε να ψωνίζετε απ’ όπου θέλετε, αλλά σας παρακαλώ πολύ μην κράζετε την προσπάθεια που κάνουμε εδώ πέρα στην Ελλάδα», είπε χαρακτηριστικά.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.