Κόλαφος η Σοφία Μουτίδου: «Οι άνθρωποι δεν βγαίνουν ομοφυλόφιλοι, ούτε γίνονται, ούτε φυτρώνουν! Είναι ομοφυλόφιλοι»

13 Δεκεμβρίου, 2023


Ένα βίντεο «κόλαφο» δημοσίευσε στο Youtube η Σοφία Μουτίδου, αναφερόμενη στην ομοφυλοφιλία. «Οι άνθρωποι δεν βγαίνουν ομοφυλόφιλοι, ούτε γίνονται, ούτε φυτρώνουν! Είναι ομοφυλόφιλοι» ανέφερε χαρακτηριστικά η ηθοποιός. Με την ευκαιρία, δείτε τι δήλωσε για την πίστη στο Θεό.Με τίτλο “πώς να μη μεγαλώσετε τον γιο σας” μίλησε για τους γονείς που προτρέπουν τα αγόρια τους να ασχοληθούν με αθλήματα όπω…

...ς το ποδόσφαιρο ή το μπάσκετ που είναι “επιθετικά”, με σκοπό να μην γίνουν ομόφυλα.Μέσα σε αυτό το βίντεο η ηθοποιός είπε σκληρές αλήθειες, αλήθειες που πρέπει όλοι οι γονείς να ακούσουν για να μεγαλώσουν ευτυχισμένα παιδιά και όχι καταπιεσμένα για αυτό που είναι.«Λέμε σε...

Ένα βίντεο «κόλαφο» δημοσίευσε στο Youtube η Σοφία Μουτίδου, αναφερόμενη στην ομοφυλοφιλία. «Οι άνθρωποι δεν βγαίνουν ομοφυλόφιλοι, ούτε γίνονται, ούτε φυτρώνουν! Είναι ομοφυλόφιλοι» ανέφερε χαρακτηριστικά η ηθοποιός. Με την ευκαιρία, δείτε τι δήλωσε για την πίστη στο Θεό.

Με τίτλο “πώς να μη μεγαλώσετε τον γιο σας” μίλησε για τους γονείς που προτρέπουν τα αγόρια τους να ασχοληθούν με αθλήματα όπως το ποδόσφαιρο ή το μπάσκετ που είναι “επιθετικά”, με σκοπό να μην γίνουν ομόφυλα.Μέσα σε αυτό το βίντεο η ηθοποιός είπε σκληρές αλήθειες, αλήθειες που πρέπει όλοι οι γονείς να ακούσουν για να μεγαλώσουν ευτυχισμένα παιδιά και όχι καταπιεσμένα για αυτό που είναι.

«Λέμε σε ένα παιδί να γραφτεί στο καράτε, ποδόσφαιρο, σκοποβολή, τόξο, τι θέλεις; Ανάμεσα στα 10 πιο επιθετικά αθλήματα, τι θέλεις εσύ; Όταν το αγόρι από μικρό είναι δεσμευμένο στα εξής 2 αθλήματα, ποδόσφαιρο ή μπάσκετ, και να θέλει να κάνει χορό, δε ξέρουμε αν θα το πει. Και να θέλει να κάνει ζωγραφική, δε ξέρουμε αν θα το πει. Κι αν το πει, μήπως θεωρηθεί περίεργο; Κι από ποιους; Από τους τρίτους ή από τη μαμά και τον μπαμπά, οι οποίοι θα έχουν κι ένα μεγάλο άγχος, θα καταπίνουν ένα μαγκάλι κάρβουνα αν δουν ότι στο παιδί τους αρέσει να κάνει κομμώσεις στις κούκλες. Αυτά έχουν συνδεθεί με μία κακώς εννοούμενη μη αρρενωπότητα, τα οποία έχουν πολύ κρυφό φόβο ότι το παιδί είναι ομοφυλόφιλο.

Όλος αυτός ο τσαμπουκάς, όλο αυτό το ξερόγκαζο, η επιθετικότητα και η βία, μήπως εμφυσούμε με κάθε δυνατό τρόπο στο παιδάκι κι ο λόγος είναι ένας; Να μην είναι ομοφυλόφιλο; Ίσως εκείνο το έρμο το παιδάκι που πρέπει να κάνει πολεμικές τέχνες, καράτε, ποδόσφαιρο, φτυσίδι, μπουνιές και μετά στην ενήλικη ζωή του θα πρέπει να τα αποτάξει αυτά, με ποιο μαγικό τρόπο θα μεταλλαχθεί το παιδί αυτό σε κάποιον που έχει τρυφερότητα και κατανόηση;», αναφέρει μεταξύ άλλων στο βίντεο της η Σοφία Μουτίδου.

Αφορμή για αυτό το βίντεο στάθηκε ο χαμός που έχει ξεσπάσει το τελευταίο διάστημα για τα ομόφυλα ζευγάρια που θέλουν να κάνουν οικογένεια αποκτώντας παιδιά. Μάλιστα, οι δηλώσεις που έχει κάνει η Μαρία Ιωαννίδου, έχει προκαλέσει την οργή πολλών, ανάμεσα τους και του Γιάννη Πουλόπουλου.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.