«Πήρα τηλέφωνο τον Γιάννη Σερβετά και μου είπε ότι…» – Οι πρώτες δηλώσεις του Αλισάνογλου μετά το ξέσπασμα κατά του Ράδιο Αρβύλα

10 Δεκεμβρίου, 2023


Ο Γιώργος Αλισάνογλου ξέσπασε μέσω ανάρτησης στο Facebook κατά της εκπομπής του ΑΝΤ1, Ράδιο Αρβύλα, με αφορμή ένα σατιρικό σκετς που έκαναν για την απαγγελία ενός ποιήματος που είχε κάνει τον Μάιο. Ο ποιητής έκανε λόγο για “κωμικό-σκωπτικό-σαρκαστικό και αρκούντως διαπομπευτικό” βίντεο που έφτιαξε η ομάδα του για την απαγγελία του στην έκθεση βιβλίου στη Θεσσαλονίκη, της οποίας έγινε προσθήκη παρω…

...δίας.Μειλ-απάντηση μου στο κωμικό-σκωπτικό-σαρκαστικό και αρκούντως διαπομπευτικό βίντεο που προβλήθηκε στην χθεσινή εκπομπή των “Ράδιο Αρβύλα” ως μέρος της καθημερινής ξεπερασμένης πια και ανίατης “νουμερολογίας” τους.Καλημέρα,Μια γνωστοποίηση για την αποκατάσταση...

Ο Γιώργος Αλισάνογλου ξέσπασε μέσω ανάρτησης στο Facebook κατά της εκπομπής του ΑΝΤ1, Ράδιο Αρβύλα, με αφορμή ένα σατιρικό σκετς που έκαναν για την απαγγελία ενός ποιήματος που είχε κάνει τον Μάιο. Ο ποιητής έκανε λόγο για “κωμικό-σκωπτικό-σαρκαστικό και αρκούντως διαπομπευτικό” βίντεο που έφτιαξε η ομάδα του για την απαγγελία του στην έκθεση βιβλίου στη Θεσσαλονίκη, της οποίας έγινε προσθήκη παρωδίας.

Μειλ-απάντηση μου στο κωμικό-σκωπτικό-σαρκαστικό και αρκούντως διαπομπευτικό βίντεο που προβλήθηκε στην χθεσινή εκπομπή των “Ράδιο Αρβύλα” ως μέρος της καθημερινής ξεπερασμένης πια και ανίατης “νουμερολογίας” τους.

Καλημέρα,

Μια γνωστοποίηση για την αποκατάσταση της αλήθειας και της τηλεοπτικής μαρκετίστικης νοοτροπίας που προτείνετε ως εκπομπή που δυστυχώς μέσω του “εναλλακτικού” προσώπου που πλασάρετε στον μέσο τηλεθεατή έχετε την τάση να σαρώνετε και να διαπομπεύετε -μεταξύ άλλων…» γράφει μεταξύ άλλων η μακροσκελής ανάρτηση του – δείτε την αναλυτικά όλη εδώ.

Οι πρώτες δηλώσεις του Γιώργου Αλισάνογλου

Λίγο μετά την ανάρτηση του ο Γιώργος Αλισάνογλου έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στην εκπομπή Ακόμα δεν είχε τίποτα, σήμερα Κυριακή 10/12.

«Το θέμα είναι κοινωνικό. Εγώ δεν πείραξα κανέναν. Κάθομαι κάνω ήσυχα την δουλειά μου και απλώς βγήκαν και πήραν ένα βίντεο… γιατί τα παιδιά φαίνεται δεν έχουν να παίξουν κάτι για την επικαιρότητα και βρήκαν κάτι παλιό και το διακωμωδούν. Είναι από την έκθεση βιβλίου το Μάιο. Τους τηλεφώνημα κιόλας την ίδια ημέρα την Πέμπτη, στον κύριο Σερβετά, τον οποίο και δεν γνωρίζω. Μου είπε “δεν πειράζει μην το παίρνεις τόσο βαριά το θέμα είναι διαφήμιση”. Του είπα “δεν είναι διαφήμιση σε καμία διαφήμιση και προφανώς δεν έχετε θέματα επικαιρότητας”. Τους έστειλα το mail αμέσως μετά την Παρασκευή δηλαδή για να τοποθετηθώ απέναντι στο ότι το ποίημα δεν είναι δικό μου. Νομίζεται ότι αυτό που διαβάζει το ποίημα είναι δικό του»

«Μην πιάνετε στο στόμα σας άτομα που δεν σας πειράζουν. Περιμένω να δω τι θα πουν και οι ίδιοι. Μου έχουν στείλει μηνύματα ποιητές πάρα πολύ. Από όλη την Ελλάδα και συγγραφείς», είπε μεταξύ άλλων.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.