Καταγγελία σοκ: Νονός βίαζε το βαφτιστήρι επί 3 χρόνια στο Ηράκλειο – Πώς συνελήφθη

2 Μαΐου, 2024


Ηράκλειο: Κατήγγειλε τον νονό του ότι τον βίαζε όταν ήταν 9 ετών. Νέο ασύλληπτο περιστατικό υπόθεσης σeξουαλικής κακοποίησης ανηλίκου ερευνά με προσοχή, μετά από καταγγελία, το Γραφείο Ανηλίκων της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου.Σύμφωνα με την καταγγελία 18χρονου, σήμερα, αγοριού, ο άνθρωπος που το βάφτισε φέρεται να προέβαινε σε ασελγείς πράξεις σε βάρος του, στην ευαίσθητη παιδική του ηλικία,…

...�λικία, από 9 ετών.Όπως μεταδίδει ο ιστότοπος eakriti, ο νεαρός πίστευε για χρόνια, ακόμη και ως έφηβος ότι εκείνος το είχε προκαλέσει και χρειάστηκε ψυχολογική στήριξη για να φανεί σήμερα δυνατός.Ύστερα από περίπου 7 χρόνια που είχε σταματήσει να τον βιάζει βρήκε το κουράγιο και...

Ηράκλειο: Κατήγγειλε τον νονό του ότι τον βίαζε όταν ήταν 9 ετών. 

Νέο ασύλληπτο περιστατικό υπόθεσης σeξουαλικής κακοποίησης ανηλίκου ερευνά με προσοχή, μετά από καταγγελία, το Γραφείο Ανηλίκων της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου.

Σύμφωνα με την καταγγελία 18χρονου, σήμερα, αγοριού, ο άνθρωπος που το βάφτισε φέρεται να προέβαινε σε ασελγείς πράξεις σε βάρος του, στην ευαίσθητη παιδική του ηλικία, από 9 ετών.

Όπως μεταδίδει ο ιστότοπος eakriti, ο νεαρός πίστευε για χρόνια, ακόμη και ως έφηβος ότι εκείνος το είχε προκαλέσει και χρειάστηκε ψυχολογική στήριξη για να φανεί σήμερα δυνατός.

Ύστερα από περίπου 7 χρόνια που είχε σταματήσει να τον βιάζει βρήκε το κουράγιο και τη δύναμη να καταγγείλει έναν 50χρονο άνδρα ότι τον βίαζε από τα 9 μέχρι τα 12 του, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες.

Η αστυνομία εδώ και καιρό ερευνούσε την καταγγελία και προσπαθούσε να στοιχειοθετήσει την υπόθεση μέχρι που χθες το βράδυ προχώρησε του 50χρονου ύστερα από συντονισμένη προσπάθεια.

Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 50χρονος ασχολείται με τη μουσική και δίδασκε στο παιδί μουσική και με αυτό το πρόσχημα έβρισκε την ευκαιρία να βρεθεί πολλές στιγμές μόνος μαζί του.

Ο 18χρονος κατήγγειλε στις Αρχές ότι ο 50χρονος σήμερα νονός του ότι για τρία χρόνια στην τρυφερή ηλικία των 9 ετών είχε μετατραπεί στον απόλυτο βασανιστή του. Ο νεαρός χρειάστηκε υποστήριξη για να βρει τη δύναμη να καταγγείλει όλα όσα είχε ζήσει.

Οι γονείς του 18χρονου, σύμφωνα με τον τοπικό ενημερωτiκό ιστότοπο, βρίσκονται σε σοκ καθώς ο 50χρονος ήταν άνδρας της απολύτου εμπιστοσύνης τους.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.