Χαμογέλα και Πάλι: «Να κάτσει φρόνιμα ο Ατζούν» – Η αντίδραση της Χρηστίδου όταν έμαθε στο πλατό πως ο Βασάλος δέχτηκε πρόταση για το Survivor

10 Δεκεμβρίου, 2023


Για το νέο κύκλο του Survivor που επιστρέφει από τον Γενάρη μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ συζήτησαν στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι σήμερα Κυριακή 10/12. Αφού αποκαλύφθηκε πως 2 All Star παίκτες όχι μόνο δέχτηκαν πρόταση αλλά θα πάνε και στον Άγιο Δομίνικο, έγινε γνωστή η πρόταση που δέχτηκε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.Συγκεκριμένα, αποκαλύφθηκε πως βρίσκεται σε συζητήσεις με την παραγωγή της Ατζούν Μί…

...ντια για να επιστρέψει στο παιχνίδι από όπου έγινε γνωστός για τρίτη χρονιά. Ωστόσο, δεν έχει κάτι παραπάνω γνωστό.Ο διάλογος Βασάλου - ΧρηστίδουΜε την Σίσσυ Χρηστίδου λοιπόν είχε έναν επικό διάλογο, αφού η παρουσιάστρια δεν θέλει να φύγει ξανά από την ομάδα της εκπομπής της...

Για το νέο κύκλο του Survivor που επιστρέφει από τον Γενάρη μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ συζήτησαν στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι σήμερα Κυριακή 10/12. Αφού αποκαλύφθηκε πως 2 All Star παίκτες όχι μόνο δέχτηκαν πρόταση αλλά θα πάνε και στον Άγιο Δομίνικο, έγινε γνωστή η πρόταση που δέχτηκε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Συγκεκριμένα, αποκαλύφθηκε πως βρίσκεται σε συζητήσεις με την παραγωγή της Ατζούν Μίντια για να επιστρέψει στο παιχνίδι από όπου έγινε γνωστός για τρίτη χρονιά. Ωστόσο, δεν έχει κάτι παραπάνω γνωστό.

Ο διάλογος Βασάλου – Χρηστίδου

Με την Σίσσυ Χρηστίδου λοιπόν είχε έναν επικό διάλογο, αφού η παρουσιάστρια δεν θέλει να φύγει ξανά από την ομάδα της εκπομπής της στο MEGA.

«Δεν ξέρω τίποτα. Δεν είναι σωστό να πω για εμένα. Φοβάσαι μην σου φύγω. Δεν θα φύγω», απάντησε ο Κωνσταντίνος Βασάλος με τους συνεργάτες του να τον ρωτάνε ξανά και ξανά τι θα κάνει και αν έχει γίνει επίσημα η πρόταση.

«Μέχρι να ξεκινήσει το παιχνίδι δεν θα πω τίποτα, γιατί είναι ιδιωτικής φύσεως το τηλεφώνημα. Θα λέγεται μου φαίνεται Super Star και αν δεν ήμουν εγώ μέσα σε αυτούς που έχουν επιλέξει ποιος θα ήταν;», αρκέστηκε να πει.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.