I’ am a celebrity get me out of here: Πότε τελειώνει το ριάλιτι – Ποιος είναι ο νικητής

5 Δεκεμβρίου, 2023


I’ am a celebrity get me out of here: Το ριάλιτι του ΣΚΑΪ ετοιμάζεται να ρίξει αυλαία τις επόμενες εβδομάδεςΤο πρώτο μισό της σεζόν ολοκληρώνεται και το «I’ am a celebrity get me out of here» αποχαιρετά το κοινό. Αν και τα γυρίσματα έχουν ολοκληρωθεί και οι παίκτες με τον Γιώργο Λιανό είναι ήδη στην Ελλάδα, τα επεισόδια του τελικού θα προβληθούν στις 13 και 14 Δεκεμβρίου.Όπως αποκάλυψε η εκπομπή «…

...�ομπή «Super Κατερίνα», ο Τάσος Ξιαρχό είναι ο νικητής. Ο ίδιος, μιλώντας στην εκπομπή και τη Μένια Κούκου, επιβεβαίωσε διακριτικά την εν λόγω εξέλιξη.Συγκεκριμένα, όταν η δημοσιογράφος τον χαρακτήρισε νικητή, «κόμπιασε» και αρκέστηκε να πει μόνο: «Δεν ξέρουμε»… «Πολύ ζούγκλα....

I’ am a celebrity get me out of here: Το ριάλιτι του ΣΚΑΪ ετοιμάζεται να ρίξει αυλαία τις επόμενες εβδομάδες

Το πρώτο μισό της σεζόν ολοκληρώνεται και το «I’ am a celebrity get me out of here» αποχαιρετά το κοινό. Αν και τα γυρίσματα έχουν ολοκληρωθεί και οι παίκτες με τον Γιώργο Λιανό είναι ήδη στην Ελλάδα, τα επεισόδια του τελικού θα προβληθούν στις 13 και 14 Δεκεμβρίου.

Όπως αποκάλυψε η εκπομπή «Super Κατερίνα», ο Τάσος Ξιαρχό είναι ο νικητής. Ο ίδιος, μιλώντας στην εκπομπή και τη Μένια Κούκου, επιβεβαίωσε διακριτικά την εν λόγω εξέλιξη.

Συγκεκριμένα, όταν η δημοσιογράφος τον χαρακτήρισε νικητή, «κόμπιασε» και αρκέστηκε να πει μόνο: «Δεν ξέρουμε»…

«Πολύ ζούγκλα. Είναι πολύ σκληρό το ριάλιτι. Ήταν ζούγκλα, δεν βλέπαμε ούτε ουρανό. Ήμασταν όλη μέρα μέσα στη ζούγκλα, πολλή υγρασία, πολλά κουνούπια, πολλές ταραντούλες», είπε

«Είναι εκπληκτικός άνθρωπος. Σέβομαι την απόφασή του, είναι αξιέπαινη και θέλω να πάω να τον δω», ανέφερε για τον συμπαίκτη του Σταμάτη Γαρδέλη.

«Χαίρομαι που είμαι ένα κομμάτι της Μαρίνας Σάττι, έχει να δώσει πάρα πολλά για την Ελλάδα», είπε για την τραγουδίστρια που την έχει χορογραφήσει.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.