Μαμά: Επική τούμπα της παίκτριας στο πλατό – «Να το δούμε στο VAR»

5 Δεκεμβρίου, 2023


Απίστευτο: Παίκτρια οριζοντιώθηκε τρέχοντας στην κουζίνα του παιχνιδιού «Η Μαμά Μου Μαγειρεύει Καλύτερα Από Τη Δική Σου»Επικό περιστατικό σήμερα στο παινχίδι μαγειρικής με παίκτρια να δείχνει υπερβάλλοντα ζήλο και να ακολουθεί τις οδηγίες με αποτέλεσμα στο τέλος… να βρεθεί στο έδαφος.Η Ειρήνη προσπαθούσε να ακολουθήσει τις οδηγίες που της έδινε η συμπαίκτριά της μέσα στον χρόνο που είχε, με αποτ…

...�ε αποτέλεσμα να χάσει την ισορροπία της και να πέσει στο βρεγμένο πάτωμα. Η παίκτρια είχε δει ότι σε ένα σημείο του πατώματος υπήρχαν νερά ωστόσο την ώρα που έτρεχε δεν το πρόσeξε.«Εσύ θα ήσουν πολύ καλή για εκπομπή με δειγματισμό δώρων» της είπε αρχικά ο Μάρκος Σεφερλής με...

Απίστευτο: Παίκτρια οριζοντιώθηκε τρέχοντας στην κουζίνα του παιχνιδιού «Η Μαμά Μου Μαγειρεύει Καλύτερα Από Τη Δική Σου»

Επικό περιστατικό σήμερα στο παινχίδι μαγειρικής με παίκτρια να δείχνει υπερβάλλοντα ζήλο και να ακολουθεί τις οδηγίες με αποτέλεσμα στο τέλος… να βρεθεί στο έδαφος.

Η Ειρήνη προσπαθούσε να ακολουθήσει τις οδηγίες που της έδινε η συμπαίκτριά της μέσα στον χρόνο που είχε, με αποτέλεσμα να χάσει την ισορροπία της και να πέσει στο βρεγμένο πάτωμα. Η παίκτρια είχε δει ότι σε ένα σημείο του πατώματος υπήρχαν νερά ωστόσο την ώρα που έτρεχε δεν το πρόσeξε.

«Εσύ θα ήσουν πολύ καλή για εκπομπή με δειγματισμό δώρων» της είπε αρχικά ο Μάρκος Σεφερλής με την Ειρήνη λίγα δευτερόλπετα μετά να γλιστράει πίσω από τον πάγκο όπου μαγείρευε και να γίνεται ένα με το πάτωμα.

Ο παρουσιαστής, οι συμπαίκτες της και οι ίδια λύθηκαν στα γέλια.

«Σας το είπα ότι εδώ έχει νερά», είπε η Ειρήνη με τον Μάρκο Σεφερλή να τρέχει να τη βοηθήσει. Η ροή του προγράμματος δεν ήταν και πολύ εύκολη αφού κανένας δεν μπορούσε να σταματήσει να γελάει.

«Θα δούμε τώρα στο VAR πώς ακριβώς έγινε η πτώση, να δούμε αν φταις εσύ ή το πάτωμα. Αν είναι δικό σου το φταίξιμο, δεν φέρουμε καμία ευθύνη», είπε με χιούμορ ο Μάρκος Σεφερλής.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.