Πέθανε ο ράπερ MoSkillz: Είχε γράψει τραγούδι για τον άσσο του Ολυμπιακού Ζιοβάνι

3 Δεκεμβρίου, 2023


Θλίψη στον κόσμο της hip hop μουσικής και όχι μόνο σκόρπισε η είδηση του θανάτου του ράπερ Mo Skillz, κατά κόσμον Δήμου Ρούσου. Με την ευκαιρία, δείτε την συγκλονιστική εξομολόγηση του Νίκου Γκέλια για τον θάνατο του ξαδέρφου του.Ο γνωστός -και πολύ αγαπητός- καλλιτέχνης έφυγε ξαφνικά από τη ζωή την Παρασκευή (1/12) σε ηλικία 38 ετών, με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για ανακοπή καρδιάς.Το…

... τελευταίο διάστημα είχε εγκατασταθεί μόνιμα στην Κύπρο με την γυναίκα και το παιδί του.Το τραγικό της υπόθεσης είναι πως στην τελευταία του ανάρτηση στο Instagram είχε προαναγγείλει την κυκλοφορία του νέου του τραγουδιού με όνομα «Λένε», αναφέροντας «Πότε θέτε να το σκάσω εργαλεία...

Θλίψη στον κόσμο της hip hop μουσικής και όχι μόνο σκόρπισε η είδηση του θανάτου του ράπερ Mo Skillz, κατά κόσμον Δήμου Ρούσου. Με την ευκαιρία, δείτε την συγκλονιστική εξομολόγηση του Νίκου Γκέλια για τον θάνατο του ξαδέρφου του.

Ο γνωστός -και πολύ αγαπητός- καλλιτέχνης έφυγε ξαφνικά από τη ζωή την Παρασκευή (1/12) σε ηλικία 38 ετών, με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για ανακοπή καρδιάς.

Το τελευταίο διάστημα είχε εγκατασταθεί μόνιμα στην Κύπρο με την γυναίκα και το παιδί του.

Το τραγικό της υπόθεσης είναι πως στην τελευταία του ανάρτηση στο Instagram είχε προαναγγείλει την κυκλοφορία του νέου του τραγουδιού με όνομα «Λένε», αναφέροντας «Πότε θέτε να το σκάσω εργαλεία μου;». Πλέον, τα σχόλια δίπλα από την ανάρτηση έχουν κατακλυστεί από συλλυπητήρια μηνύματα.

Πέθανε ο ράπερ MoSkillz: Είχε γράψει τραγούδι για τον άσσο του Ολυμπιακού Ζιοβάνι

«Μεγάλωσα στο Φάληρο και στην εφηβεία ήμουν λίγο παράξενος. Γκραφιτάς, hip-hop fan, άκουγα μόνο Αμερική. Από Ελλάδα για πολύ καιρό μόνο TXC, ήμουν «άρρωστος» μαζί τους. Στην αρχή έγραφα μόνο στα αγγλικά, αλλά όταν άκουσα τον Ευθύμη και αργότερα το «Ρίμα για Χρήμα» αποφάσισα να το γυρίσω στα ελληνικά. Low Bap δεν έψηνα καθόλου. Ήμουν «γηπεδικός», με διαρκείας στον Ολυμπιακό. Τσαμπουκάς, έπαιζα πολύ συχνά ξύλο. Βέβαια, έχω φάει πιο πολύ ξύλο απ’ όσο έχω δώσει (γέλια). Στη συνέχεια έφυγα για σπουδές στην Ιταλία και έκτοτε όλα πήραν τον δρόμο τους», είχε πει σε συνέντευξή του στο Vice.

Ο Mo Skillz είχε γίνει ευρύτερα γνωστός για το τραγούδι που είχε γράψει για τον Ζιοβάνι, ο οποίος ήταν και ο αγαπημένος του ποδοσφαιριστής.

Όταν ο Βραζιλιάνος άκουσε το κομμάτι του, ενθουσιάστηκε τόσο που ζήτησε να του το δώσουν για να το βάλει ήχο κλήσης στο κινητό του.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.