Περήφανος πατέρας ο Γιώργος Πατούλης: Υπηρετεί την πατρίδα ο γιος του, ορκίστηκε Δεκανέας Στρατονόμος στην Κύπρο

20 Νοεμβρίου, 2023


Ο Γιώργος Πατούλης είναι ένας περήφανος πατέρας, καθώς ο γιος του, Αλέξανδρος, υπηρετεί ως φαντάρος στην Κύπρο. Αυτή την Παρασκευή 17/11, ο Αλέξανδρος Πατούλης ορκίστηκε ως Δεκανέας Στρατονόμος στις Ελληνικές Δυνάμεις Κύπρου και ο περήφανος πατέρας δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από αυτήν τη σημαντική στιγμή. Αυτό το ανακοίνωσε ο ίδιος ο Γιώργος Πατούλης με μία φωτογραφία που δημοσίευσε στα social …

...media, όπου είναι μαζί με τον γιο του, ο οποίος είναι ντυμένος στα χακί.Γιώργος Πατούλης: Περήφανος για τον γιο του«Περήφανος και συγκινημένος για τον Αλέξανδρο. Σήμερα ορκίστηκε Στρατονόμος. Συνεχίζει τη θητεία του ως Δεκανέας Στρατονόμος στις Ελληνικές Δυνάμεις Κύπρου»  Έγραψε...

Ο Γιώργος Πατούλης είναι ένας περήφανος πατέρας, καθώς ο γιος του, Αλέξανδρος, υπηρετεί ως φαντάρος στην Κύπρο. Αυτή την Παρασκευή 17/11, ο Αλέξανδρος Πατούλης ορκίστηκε ως Δεκανέας Στρατονόμος στις Ελληνικές Δυνάμεις Κύπρου και ο περήφανος πατέρας δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από αυτήν τη σημαντική στιγμή. Αυτό το ανακοίνωσε ο ίδιος ο Γιώργος Πατούλης με μία φωτογραφία που δημοσίευσε στα social media, όπου είναι μαζί με τον γιο του, ο οποίος είναι ντυμένος στα χακί.

Γιώργος Πατούλης: Περήφανος για τον γιο του

«Περήφανος και συγκινημένος για τον Αλέξανδρο. Σήμερα ορκίστηκε Στρατονόμος. Συνεχίζει τη θητεία του ως Δεκανέας Στρατονόμος στις Ελληνικές Δυνάμεις Κύπρου»  Έγραψε στην ανάρτησή του καμαρώνοντας δίπλα από τον γιό του.

Η ανάρτηση του Γιώργου Πατούλη στο πλευρό του γιού του

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.