Δεν κάνει για κουζίνα η Τζόρτζια Σιακαβάρα: «Μία φορά μαγείρεψε γιουβαρλάκια & πάθαμε δηλητηρίαση», λέει ο Πλεύρης

18 Νοεμβρίου, 2023


Ο Κωνσταντίνος Πλεύρης έκανε ακόμη μία νυχτερινή έξοδο με τη σύντροφό του, Τζόρτζια Σιακαβάρα και σε δηλώσεις του στις τηλεοπτικές κάμερες, αναφέρθηκε και στις μαγειρικές της ικανότητας.Ειδικότερα, ο νομικός υπογράμμισε πως δεν της επιτρέπει να του πει τι να φορέσει, ενώ τον ρωτάει πάντα τι να βάλει και ότι εμφανίζεται τρεις τέσσερις φορές με διάφορα ρούχα για να επιλέξει εκείνος ένα.Ερωτηθείς από…

... τον δημοσιογράφο «σήμερα, πόσες φορές άλλαξε ρούχα;», ο Κωνσταντίνος Πλεύρης απάντησε ότι είχε έρθει αρχικά με στολή Αμαλίας, αλλά τι συμβούλευσε να αλλάξει, γιατί αυτή είναι κατάλληλη ενδυμασία για 25η Μαρτίου και εν τέλει φόρεσε κάτι άλλο που ταιριάζει με τα εθνικά χρώματα...

Ο Κωνσταντίνος Πλεύρης έκανε ακόμη μία νυχτερινή έξοδο με τη σύντροφό του, Τζόρτζια Σιακαβάρα και σε δηλώσεις του στις τηλεοπτικές κάμερες, αναφέρθηκε και στις μαγειρικές της ικανότητας.

Ειδικότερα, ο νομικός υπογράμμισε πως δεν της επιτρέπει να του πει τι να φορέσει, ενώ τον ρωτάει πάντα τι να βάλει και ότι εμφανίζεται τρεις τέσσερις φορές με διάφορα ρούχα για να επιλέξει εκείνος ένα.

Ερωτηθείς από τον δημοσιογράφο «σήμερα, πόσες φορές άλλαξε ρούχα;», ο Κωνσταντίνος Πλεύρης απάντησε ότι είχε έρθει αρχικά με στολή Αμαλίας, αλλά τι συμβούλευσε να αλλάξει, γιατί αυτή είναι κατάλληλη ενδυμασία για 25η Μαρτίου και εν τέλει φόρεσε κάτι άλλο που ταιριάζει με τα εθνικά χρώματα της Ελλάδος.

Η Τζόρτζια Σιακαβάρα, που άκουγε τις δηλώσεις του συντρόφου της, γελούσε διακριτικά.

Τέλος, ο δημοσιογράφος τον ρώτησε αν θα συνεχίσουν τη βραδιά τους, με τον νομικό να απαντάει χιουμοριστικά ότι κατά τις δύο λένε να πάνε στο Πασαλιμάνι, γιατί είναι η επέτειος των ιχθυοπωλών.

Το παράπονο του Κωνσταντίνου Πλεύρη για τη Τζόρτζια Σιακαβάρα

Ο Κωνσταντίνος Πλεύρης για τις μαγειρικές ικανότητες της Τζόρτζια Σιακαβάρα

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.