Σταμάτησε να μιλάει, ζει το δικό του μαρτύρıο: Σοκάpει η νέα εıκόνα του Σπύρου Φωκά μέσα στο νοσοκομείο

9 Νοεμβρίου, 2023


Ο Σπύρος Φωκάς περνάει δύσκολες ώρες, στο κέντρο αποκατάστασης, στη Μαγούλα, όπου νοσηλεύεται με αναπνευστικά προβλήματα, ενώ βρίσκεται σε πλήρη αφωνία, τις τελευταίες εβδομάδες.Ο ηθοποιός δέχτηκε επισκέψεις από τον σκηνοθέτη Δημήτρη Κολλάτο, με τον οποίο η σύζυγος του ηθοποιού, Λίλιαν Φωκά τους απαθανάτισε και ανάρτησε τις φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.Όπως αναφέρει η Espresso, ο Δημή…

...στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.Χειροτερεύει η κατάσταση της υγείας του Σπύρου ΦωκάΌπως αναφέρει η Espresso, ο Δημήτρης Κολλάτος που έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με τον Σπύρο Φωκά στην ταινία «Αλέξανδρος και Αϊσέ», συγκινήθηκε αναφορικά με την πορεία της υγείας του μεγάλου πρωταγωνιστή...

Ο Σπύρος Φωκάς περνάει δύσκολες ώρες, στο κέντρο αποκατάστασης, στη Μαγούλα, όπου νοσηλεύεται με αναπνευστικά προβλήματα, ενώ βρίσκεται σε πλήρη αφωνία, τις τελευταίες εβδομάδες.

Επισκέψεις από τον Δημήτρη Κολλάτο δέχτηκε ο Σπύρος Φωκάς

Ο ηθοποιός δέχτηκε επισκέψεις από τον σκηνοθέτη Δημήτρη Κολλάτο, με τον οποίο η σύζυγος του ηθοποιού, Λίλιαν Φωκά τους απαθανάτισε και ανάρτησε τις φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Χειροτερεύει η κατάσταση της υγείας του Σπύρου Φωκά

Όπως αναφέρει η Espresso, ο Δημήτρης Κολλάτος που έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με τον Σπύρο Φωκά στην ταινία «Αλέξανδρος και Αϊσέ», συγκινήθηκε αναφορικά με την πορεία της υγείας του μεγάλου πρωταγωνιστή και τα σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα που αντιμετωπίζει.




Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.