Περήφανοι γονείς η Ιωάννα Τούνη & ο Δημήτρης Αλεξάνδρου – Το νέο κατόρθωμα του Πάρη

7 Νοεμβρίου, 2023


Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και η Ιωάννα Τούνη ζουν όμορφες στιγμές με τον ερχομό του γιου τους Πάρη στη ζωή, ο οποίος μεγαλώνει πολύ γρήγορα και μέσα από τις αναρτήσεις των γονιών τους στο instagram τον βλέπουμε και εμείς.Μετά το νέο ταξίδι του Νουνίτο – που πλέον λέγεται Πάρης – στην Βουδαπέστη (δείτε εδώ τις δυσκολίες, που αντιμετώπισαν) με τη μαμά του και τις συνεργάτιδες της εταιρείας ρούχων, που δ…

...ιατηρεί, είδαμε να επιστρέφου πίσω στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στη Θεσσαλονίκη.Το νέο επίτευγμα του γιου της Ιωάννας Τούνη και του Δημήτρη Αλεξάνδρου Εκεί λοιπόν τους περίμενε ο μπαμπάς τους, Δημήτρης Αλεξάνδρου, ο οποίος πέρασε λίγες ημέρες με το γιο του και τη σύντροφό...

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και η Ιωάννα Τούνη ζουν όμορφες στιγμές με τον ερχομό του γιου τους Πάρη στη ζωή, ο οποίος μεγαλώνει πολύ γρήγορα και μέσα από τις αναρτήσεις των γονιών τους στο instagram τον βλέπουμε και εμείς.

Μετά το νέο ταξίδι του Νουνίτο – που πλέον λέγεται Πάρης – στην Βουδαπέστη (δείτε εδώ τις δυσκολίες, που αντιμετώπισαν) με τη μαμά του και τις συνεργάτιδες της εταιρείας ρούχων, που διατηρεί, είδαμε να επιστρέφου πίσω στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στη Θεσσαλονίκη.

Το νέο επίτευγμα του γιου της Ιωάννας Τούνη και του Δημήτρη Αλεξάνδρου

Εκεί λοιπόν τους περίμενε ο μπαμπάς τους, Δημήτρης Αλεξάνδρου, ο οποίος πέρασε λίγες ημέρες με το γιο του και τη σύντροφό του. Μέσα από ένα νέο insta story, που έκανε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μας έδειξε το νέο επίτευγμα του γιου του, που δεν είναι άλλο από το να πίνει μόνος του γάλα από το μπιμπερό του.

Τούνη - Αλεξάνδρου - Πάρης
Instagram – Dimitris Alexandrou

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου αποκάλυψε πως πήρε το όνομα του ο γιός του

Υπενθυμίζουμε ότι πριν από μερικό διάστημα ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και η Ιωάννα Τούνη έφεραν στον κόσμο το πρώτο τους παιδί (δείτε εδώ οικογενειακές φωτογραφίες τους).

Συγκεκριμένα ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ανέφερε ότι: «Ήμασταν ανάμεσα σε δύο ονόματα για τον Πάρη. Τα είχαμε στο χέρι και τον αφήσαμε να πάει να διαλέξει χέρι. Και διάλεξε το Πάρης. Το άλλο δεν θα το πω. Δεν ήταν και το άλλο Πάρης».

Δείτε εδώ το βίντεο:

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.