Ανδρέας Καρβέλας: Γιατί αρνήθηκε να βγει στο «Γηροκομείο» μαζί με τη μητέρα του, Αννίτα Πάνια – Τι συνέβη πίσω από τις κάμερες

6 Νοεμβρίου, 2026


Η Αννίτα Πάνια τον κάλεσε να καθίσει δίπλα της στην κάμερα, αλλά ο Ανδρέας Καρβέλας προτίμησε να μείνει εκτός πλάνου. Ο 18χρονος συνόδευσε τη μητέρα του στο σπίτι του Ηλία Ψινάκη για το γύρισμα της εκπομπής «Γηροκομείο», χωρίς να θελήσει να συμμετάσχει στη συζήτηση.Ο γιος της παρουσιάστριας και του Νίκου Καρβέλα ήταν παρών στη συνάντηση, παρακολουθώντας το γύρισμα μακριά από την κάμερα. Κάποια στι…

Η Αννίτα Πάνια τον κάλεσε να καθίσει δίπλα της στην κάμερα, αλλά ο Ανδρέας Καρβέλας προτίμησε να μείνει εκτός πλάνου. Ο 18χρονος συνόδευσε τη μητέρα του στο σπίτι του Ηλία Ψινάκη για το γύρισμα της εκπομπής «Γηροκομείο», χωρίς να θελήσει να συμμετάσχει στη συζήτηση.

Δείτε το βίντεο

Ο γιος της παρουσιάστριας και του Νίκου Καρβέλα ήταν παρών στη συνάντηση, παρακολουθώντας το γύρισμα μακριά από την κάμερα. Κάποια στιγμή, η Αννίτα Πάνια στράφηκε προς το μέρος του και του πρότεινε να μπει στην παρέα.

«Αντρέα γουστάρεις να έρθεις εδώ στην παρέα μας;», τον ρώτησε. Εκείνος αρνήθηκε ευγενικά, με τη μητέρα του να αναρωτιέται γιατί δεν ήθελε να καθίσει μαζί τους.

Τότε ο Ηλίας Ψινάκης έδωσε τη δική του εξήγηση, σχολιάζοντας με χιούμορ τη δημοσιότητα που θα μπορούσε να πάρει μια κοινή τους εμφάνιση.

«Δεν γουστάρει αγάπη μου να γίνει πρωτοσέλιδο την άλλη μέρα. Θα γίνει αν εμφανιστεί με εσένα και με εμένα», είπε χαρακτηριστικά.

Ο Ανδρέας Καρβέλας διατηρεί χαμηλό προφίλ και οι δημόσιες εμφανίσεις του με τους γονείς του είναι περιορισμένες. Στο συγκεκριμένο γύρισμα επέλεξε να παραμείνει πίσω από τις κάμερες, ενώ η εξήγηση για την απόφασή του προήλθε από τον οικοδεσπότη της εκπομπής.

Η γνωριμία της Αννίτας Πάνια με τον Νίκο Καρβέλα

Η σχέση της Αννίτας Πάνια και του Νίκου Καρβέλα ξεκίνησε περίπου το 2006. Οι δυο τους συναντήθηκαν σε νυχτερινό κατάστημα των βορείων προαστίων, όπου ο συνθέτης είχε πάει για να παρακολουθήσει τη Χριστίνα Αναγνωστοπούλου.

Η παρουσιάστρια βρισκόταν εκεί με την παρέα της. Ο Καρβέλας τής έδωσε το τηλέφωνό του και η επικοινωνία τους εξελίχθηκε γρήγορα σε σχέση. Η ίδια έχει περιγράψει εκείνη την αρχή με τη φράση «Ο Νίκος Καρβέλας μου την έπεσε από το τηλέφωνο».

pania karvelas

karvelas pania

Δύο χρόνια αργότερα, το 2008, απέκτησαν τον Ανδρέα. Η Αννίτα Πάνια έχει μιλήσει για το πώς προέκυψε η επιθυμία να γίνει μητέρα μέσα από τη σχέση της με τον συνθέτη.

«Εγώ δεν είχα μητρικό φίλτρο, διακαή πόθο να κάνω παιδί, ήρθε από τη σχέση μου με τον Νίκο. Θέλαμε να έρθει ένα παιδί στη ζωή μας και ήρθε ο Ανδρέας».

karvelas pania gios 1

Ο γάμος και όσα έχουν πει οι ίδιοι για την απόφασή τους

Η Αννίτα Πάνια και ο Νίκος Καρβέλας παντρεύτηκαν στις 29 Απριλίου 2010. Στις μεταγενέστερες αναφορές τους στη συγκεκριμένη ημέρα, αντιμετώπισαν τον γάμο με το γνώριμο χιούμορ τους.

«Παντρεύτηκα, έγινε κι αυτό. Εγώ δεν αισθάνομαι ότι παντρεύτηκα ποτέ», έχει πει η παρουσιάστρια, περιγράφοντας την τελετή περισσότερο ως ένα «event».

Ο Νίκος Καρβέλας, από την πλευρά του, έχει συνδέσει την απόφασή του με τη χαρά που ήθελε να δώσει στους γονείς της Αννίτας.

«Το έκανα και με την Αννίτα, αλλά επειδή ήθελα να δω τους γονείς της να γελάνε. Επειδή είναι ένα περίεργο κορίτσι, δεν πίστευαν ότι θα κάνει σχέση και παιδάκι. Είδαν ότι με αυτόν τον τρελό θα κάνει παιδί και τους έδωσα όλο το πακέτο».

Ακολούθησε ο χωρισμός τους, όμως οι δυο τους διατήρησαν επαφή και οικογενειακό δεσμό, έχοντας κοινό σημείο αναφοράς τον γιο τους.

«Είναι ο άντρας μου για όλα πλέον», έχει δηλώσει η Αννίτα Πάνια χρόνια μετά τον χωρισμό τους.

Στη δημόσια διαδρομή τους ξεχωρίζουν και οι κοινές εμφανίσεις της παρουσιάστριας με την Άννα Βίσση. Οι δύο γυναίκες έχουν συζητήσει τηλεοπτικά για τον Νίκο Καρβέλα, μιλώντας ανοιχτά και αστειευόμενες για τη σχέση που διατηρούν μαζί του.

Σε μία από αυτές τις συναντήσεις, η Άννα Βίσση είχε πει στην Αννίτα Πάνια «Δεν νομίζεις ότι έχουμε το θέμα με τον… πρώην μας; Τον αγαπάμε πολύ τον Νίκο και έχουμε γελάσει πολύ μαζί».

karvelas prwin 1 karvelas pania vissi


Το διαβάσαμε εδώ

Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.