«Πετσόκοψε» τη Βάσω Λασκαράκη η Αφροδίτη Γραμμέλη: «Όταν λέω ότι κάποιοι ηθοποιοί δεν μπορούν να κάνουν συνεντεύξεις, γίνομαι κακιά»

6 Νοεμβρίου, 2023


Η Αφροδίτη Γραμμέλη «πετσόκοψε» τη Βάσω Λασκαράκη αναφορικά με την εκπομπή που έχει αναλάβει να παρουσιάσει. «Όταν λέω ότι κάποιοι ηθοποιοί δεν μπορούν να κάνουν συνεντεύξεις, γίνομαι κακιά» ανέφερε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος. Με την ευκαιρία, δείτε τα «πυρά» που πέταξε και για τον Αντώνη Κανάκη.«Όταν εγώ λέω ότι κάποιοι ηθοποιοί δεν μπορούν να κάνουν συνεντεύξεις, γίνομαι κακιά. Διότι δεν μπο…

...ρείς σε μια συνέντευξη να πηγαίνεις, να έχεις απέναντί σου ένα τηλεοπτικό πρόσωπο που έχει την πορεία της Κατερίνας και να τοποθετείσαι στην ερώτηση και να δίνεις και την απάντηση. “Είσαι καλό παιδί, πες μας γι’ αυτό”.Μα, τι είναι αυτό τώρα; Είναι δυνατόν να δημιουργείς αυτή...

Η Αφροδίτη Γραμμέλη «πετσόκοψε» τη Βάσω Λασκαράκη αναφορικά με την εκπομπή που έχει αναλάβει να παρουσιάσει. «Όταν λέω ότι κάποιοι ηθοποιοί δεν μπορούν να κάνουν συνεντεύξεις, γίνομαι κακιά» ανέφερε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος. Με την ευκαιρία, δείτε τα «πυρά» που πέταξε και για τον Αντώνη Κανάκη.

«Όταν εγώ λέω ότι κάποιοι ηθοποιοί δεν μπορούν να κάνουν συνεντεύξεις, γίνομαι κακιά. Διότι δεν μπορείς σε μια συνέντευξη να πηγαίνεις, να έχεις απέναντί σου ένα τηλεοπτικό πρόσωπο που έχει την πορεία της Κατερίνας και να τοποθετείσαι στην ερώτηση και να δίνεις και την απάντηση. “Είσαι καλό παιδί, πες μας γι’ αυτό”.

Βάσω Λασκαράκη και Αφροδίτη Γραμμέλη

Μα, τι είναι αυτό τώρα; Είναι δυνατόν να δημιουργείς αυτή την οικειότητα στη συνέντευξη, να δοξάζεις τον καλεσμένο σου και να κάνεις μια νερόβραστη κουβέντα, “τι καλή που είσαι, εσύ είσαι πιο καλή” κλπ. Εγώ αυτά δεν τα μπορώ, με συγχωρείτε», είπε η Αφροδίτη Γραμμέλη.

Η Αφροδίτη Γραμμέλη είπε επίσης: «Αυτό τώρα που είδα εγώ, δεν με αφορά. Καλή κοπέλα είναι η Κατερίνα, αλλά δεν έχει κανένα ενδιαφέρον αυτό το πράγμα».

«Ξέσπασε» η Αφροδίτη Γραμμέλη για πρώην σύντροφό της: «Πλήρωσε τα έξοδα μπροστά στην παρέα και μου πήρε το μερίδιο στο πάρκινγκ» (video)

Την Πέμπτη 5/10 στην Super Κατερίνα προβλήθηκε η συνέντευξη του Νίκου Αποστολόπουλος, ο οποίος δήλωσε πως θέλει να παντρέψει την Κατερίνα Καινούργιου με έναν άντρα που έχει χρήματα, με την παρουσιάστρια να προχωρά σε μία αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή, για τους άντρες που έχει “πληρώσει”.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.