Αντιγόνη Κουλουκάκου: «Μπορείς να μιλάς λίγο μόνη σου να πάω να το δω;» – Η αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη όταν έμαθε ότι πήγε με το μωρό στο πλατό

8 Μαΐου, 2024


Η Αντιγόνη Κουλουκάκου βρέθηκε ως καλεσμένη στην εκπομπή του MEGA, Ελένη, το μεσημέρι της Τετάρτης 8/5, ώστε να συζητήσει με την Ελένη Μενεγάκη για το νέο κεφάλαιο στη ζωή της, αυτό της μητρότητας, αλλά και την πορεία της στον χώρο της υποκριτικής. Η ηθοποιός έφερε στον κόσμο το μωρό της τον Μάρτιο και έκτοτε πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Μάλιστα, βρέθηκε στο πλατό με τον μπέμπη της να την περιμένει σ…

...τα παρασκήνια και την μητέρα της να τον προσέχει. Μόλις το άκουσε αυτό η παρουσιάστρια σηκώθηκε να το δει και επέστρεψε κάνοντας τα σχόλιά της.Δείτε επίσης: Η πρώτη βόλτα με το μωρό και τον σύντροφό της - Ανέμελη με το καρότσι στο κέντρο της πόληςΗ αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη...

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου βρέθηκε ως καλεσμένη στην εκπομπή του MEGA, Ελένη, το μεσημέρι της Τετάρτης 8/5, ώστε να συζητήσει με την Ελένη Μενεγάκη για το νέο κεφάλαιο στη ζωή της, αυτό της μητρότητας, αλλά και την πορεία της στον χώρο της υποκριτικής.

Η ηθοποιός έφερε στον κόσμο το μωρό της τον Μάρτιο και έκτοτε πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Μάλιστα, βρέθηκε στο πλατό με τον μπέμπη της να την περιμένει στα παρασκήνια και την μητέρα της να τον προσέχει. Μόλις το άκουσε αυτό η παρουσιάστρια σηκώθηκε να το δει και επέστρεψε κάνοντας τα σχόλιά της.

Δείτε επίσης: Η πρώτη βόλτα με το μωρό και τον σύντροφό της – Ανέμελη με το καρότσι στο κέντρο της πόλης

Η αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη μόλις είδε το μωρό της Αντιγόνης Κουλουκάκου

«Το μωρό είναι εκεί με τη μαμά μου, είναι το μωρό μαζί, μπορείς να πας να το δεις», είπε αρχικά η Αντιγόνη Κουλουκάκου στην παρουσιάστρια και εκείνη αναφώνησε: «Μπορείς να μιλάς λίγο μόνη σου να πάω να το δω; Α, όχι, έχουμε ένα βίντεο, είναι το βίντεο που έχουμε ετοιμάσει για εσένα. Βάλτε το βίντεο να πάω να δω το μωρό» και έφυγε τρέχοντας.

Επιστρέφοντας, η Ελένη Μενεγάκη ανέφερε για το παιδί της: «Να σου ζήσει αυτός ο γλυκός μπέμπαρος, ο οποίος ήταν ήρεμος όση ώρα ήμουν από πάνω του και του μίλαγα – γιατί εγώ είμαι και πολυλογού, εκφράζομαι – ήταν πολύ ήρεμος, ανοιγόκλεινε τα ματάκια του.

Λέω στη μαμά σου “καλέ το μωρό είναι ίδιο η Αντιγόνη”. Μου λέει “να της το πεις αυτό”. Δεν έχω δει τον άνδρα σου από κοντά, μόνο από φωτογραφία, μπορεί να μοιάζει και στον ίδιο, συγγνώμη, αλλά βλέποντας το μωρό εσένα σκέφτηκα» και πρόσθεσε: «Ξεκολλάς καθόλου; Για να το φέρεις εδώ στο πλατό… εγώ δεν το περίμενα», με εκείνη να τη λέει πως προσπαθεί να κάνει όσο περισσότερα πράγματα μπορεί μαζί με το μωρό.

Δείτε επίσης: Αντιγόνη Κουλουκάκου – Πασχαλινή εξόρμηση με τον σύντροφό της, Νίκο Ράικο και τον δύο μηνών γιο τους

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.