«Πριν από 20 μέρες…» – Η αποκάλυψη της Σταματίνας Τσιμτσιλή για την Μαριάντα Πιερίδη & τον Δημήτρη Κατριβέση μετά την επανασύνδεση

6 Νοεμβρίου, 2023


Η Μαριάντα Πιερίδη πέρασε ένα δύσκολο καλοκαίρι, καθώς ο γάμος της με τον Δημήτρη Κατριβέση πέρασε μία κρίση, κι αυτό γιατί ύστερα από μήνυμα που έφτασε στο κινητό της πρώτης, κατά τη διάρκεια της εκπομπής Καλοκαίρι Yes, έγινε γνωστό πως ο σεφ την απάτησε. Η ίδια, μάλιστα, είχε μιλήσει “ανοιχτά” γι’ αυτό σε συνέντευξή της λίγο μετά (διαβάστε την εδώ) εξηγώντας πόσο δυσάρεστο ήταν για εκείνη και πό…

...σο πόνο της προκάλεσε, με αποτέλεσμα να σκέφτεται πολύ σοβαρά τον χωρισμό.Ωστόσο σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Real News (δείτε το εδώ), οι δυο τους φαίνεται πως επιθυμούν να το προσπαθήσουν ξανά, από την αρχή, και να μην αφήσουν τυχόν "εμπόδια" να τους "διαλύσουν".Το γεγονός...

Η Μαριάντα Πιερίδη πέρασε ένα δύσκολο καλοκαίρι, καθώς ο γάμος της με τον Δημήτρη Κατριβέση πέρασε μία κρίση, κι αυτό γιατί ύστερα από μήνυμα που έφτασε στο κινητό της πρώτης, κατά τη διάρκεια της εκπομπής Καλοκαίρι Yes, έγινε γνωστό πως ο σεφ την απάτησε. Η ίδια, μάλιστα, είχε μιλήσει “ανοιχτά” γι’ αυτό σε συνέντευξή της λίγο μετά (διαβάστε την εδώ) εξηγώντας πόσο δυσάρεστο ήταν για εκείνη και πόσο πόνο της προκάλεσε, με αποτέλεσμα να σκέφτεται πολύ σοβαρά τον χωρισμό.

Ωστόσο σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Real News (δείτε το εδώ), οι δυο τους φαίνεται πως επιθυμούν να το προσπαθήσουν ξανά, από την αρχή, και να μην αφήσουν τυχόν “εμπόδια” να τους “διαλύσουν”.

Το γεγονός αυτό θέλησε να σχολιάσει το πρωί της Δευτέρας 6/11 στον αέρα του ALPHA και της εκπομπής Happy Day συγκεκριμένα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η οποία έκανε παράλληλα μία αποκάλυψη για την τελευταία φορά που τους είδε μαζί.

Η αποκάλυψη της Σταματίνας Τσιμτσιλή για την Μαριάντα Πιερίδη και τον Δημήτρη Κατριβέση

«Θα ξεκινήσω από τις πληροφορίες επανασύνδεσης της Μαριάντας Πιερίδη με τον Δημήτρη Κατριβέση. Πριν από 20 μέρες ήμουν στο Κολωνάκι, πήγαινα σε μία δουλειά, και πετυχαίνω Δημήτρη και Μαριάντα αλαμπρατσέτα. Τους κοιτάω, με κοιτάνε, χαιρετιόμαστε. Ήταν μαζί και αγαπημένοι. Το βράδυ, λοιπόν, έστειλα μήνυμα στη Μαριάντα και τη ρώτησα “Μαριάντα μου, όλα καλά; Να πω αυτό που είδα στην εκπομπή;”.

Με ευχαρίστησε που ρώτησα και μου είπε “Όχι ακόμα, σε ευχαριστώ πολύ που ρωτάς, το εκτιμώ”. Ένα μήνα πριν τώρα αυτό. Προφανώς, όμως, παιδιά, για να έχουν κυκλοφορήσει οι πληροφορίες επίσημα, αυτή η συνάντηση δεν ήταν τυχαία και είναι μαζί τα παιδιά και μακάρι. Είχαμε πει ότι ασχέτως του τι έγινε μεταξύ τους, που δεν το ξέρουμε, ο Δημήτρης είχε σταθεί πολύ καλά ως σύντροφος και δεύτερος πατέρας του γιου της. Οπότε αυτό ίσως μέτρησε στα μάτια της», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια – δείτε εδώ, ωστόσο, την αμήχανη αντίδραση της τραγουδίστριας στην κάμερα όταν ρωτήθηκε για τον σύζυγό της πριν από λίγες ημέρες.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.