31χρονος πατέρας κρατά το μωρό του για πρώτη φορά – Τότε ο γιατρός του ομολογεί την αλήθεια

6 Νοεμβρίου, 2023


Ένας 31χρονος πατέρας κρατά το μωρό του για πρώτη φορά και τότε ο γιατρός του ομολογεί την σκληρή αλήθεια. Επίσης, σε ακόμη μια συγκινητική ιστορία μία μητέρα υιοθέτησε ένα μωράκι που κανείς δεν ήθελε, πέρασαν 19 χρόνια και είναι αγνώριστο.Αυτός ο άνδρας περίμενε με αγωνία εννέα μήνες τον γιο του. Αυτός και η γυναίκα του ήξεραν ότι ο γιος τους ήταν 100% υγιής. Ήταν και οι δυο πολύ νευρικοί καθώς θ…

...α τον έβλεπαν για πρώτη φορά. Και δικαίως, γιατί κάτι δεν πήγε καλά. Το μωρό τους γεννήθηκε και το έβαλαν στην αγκαλιά του πατέρα του. Κοίταξε το αγοράκι του, αλλά ο γιος του τον κοίταζε με έναν πολύ περίεργο τρόπο. Και εκείνη τη στιγμή παρατήρησε μια πολύ σημαντική λεπτομέρεια.Ασυνήθιστη...

Ένας 31χρονος πατέρας κρατά το μωρό του για πρώτη φορά και τότε ο γιατρός του ομολογεί την σκληρή αλήθεια. Επίσης, σε ακόμη μια συγκινητική ιστορία μία μητέρα υιοθέτησε ένα μωράκι που κανείς δεν ήθελε, πέρασαν 19 χρόνια και είναι αγνώριστο.

Αυτός ο άνδρας περίμενε με αγωνία εννέα μήνες τον γιο του. Αυτός και η γυναίκα του ήξεραν ότι ο γιος τους ήταν 100% υγιής. Ήταν και οι δυο πολύ νευρικοί καθώς θα τον έβλεπαν για πρώτη φορά. Και δικαίως, γιατί κάτι δεν πήγε καλά. Το μωρό τους γεννήθηκε και το έβαλαν στην αγκαλιά του πατέρα του. Κοίταξε το αγοράκι του, αλλά ο γιος του τον κοίταζε με έναν πολύ περίεργο τρόπο. Και εκείνη τη στιγμή παρατήρησε μια πολύ σημαντική λεπτομέρεια.

Ασυνήθιστη έκφραση

Ήταν κάτι ασυνήθιστο, καθώς όλα τα μωρά κλαίνε συνέχεια, ενώ ο γιος του τον κοίταξε κατευθείαν στα μάτια. Στην αρχή, δεν το σκέφτηκε πολύ αυτό. Ίσως, το μωρό στην προσπάθειά του να αναπνεύσει πήρε αυτήν την έκφραση. Αλλά εξαιτίας αυτής της λεπτομέρειας που παρατήρησε στον γιο του, φοβήθηκε πολύ. Τοποθέτησε τον γιο του στην κούνια και έτρεξε στο διάδρομο, φωνάζοντας τους γιατρούς και τους νοσηλευτές να τρέξουν γιατί κάτι περίεργο συνέβαινε στο παιδί του. Τι μπορεί να είχε συμβεί;

Το λάθος

Ο Τζέφρι, 31 ετών, ήταν πολύ χαρούμενος που τελικά έγινε πατέρας. Είχε σκεφτεί πολύ με τη σύζυγό του για το αν θα μπορούσαν να φροντίσουν ένα παιδί. Ωστόσο, η γυναίκα του Τζέφρι έμεινε έγκυος μετά από πολλές προσπάθειες. Ήταν μια στιγμή μεγάλης χαράς για αυτόν τον νεαρό πατέρα. Χρειάστηκαν εννέα μήνες για να δει το νεαρό ζευγάρι το μωρό τους. Φαινόταν ότι όλα πήγαιναν πολύ καλά στη ζωή τους. Αλλά ένα σοβαρό λάθος στο νοσοκομείο θα έφερνε ανασφάλεια και πολύ πόνο στο ζευγάρι.

Εξετάσεις ρουτίνας

Το αγοράκι του Τζέφρι είχε γεννηθεί και η νεαρή μητέρα του ξεκουραζόταν στο κρεβάτι του νοσοκομείου. Οι νοσοκόμες είχαν πάρει τον γιο τους για εξετάσεις ρουτίνας και στη συνέχεια θα τον πήγαιναν στους γονείς του. Αλλά ο χρόνος πέρασε και το ζευγάρι άρχισε να ανησυχεί όλο και περισσότερο. Πίστευαν ότι δε θα τον κρατούσαν πολλή ώρα. Ωστόσο, όταν είδαν ότι η νοσοκόμα δεν επέστρεψε με τον γιο τους μετά από τρεις ώρες, ο Τζέφρι αποφάσισε να μάθει τι συνέβαινε.

Έντονη ανησυχία

Ο πατέρας του μωρού περιπλανήθηκε στους διαδρόμους του νοσοκομείου, αναζητώντας τη νοσοκόμα που είχε πάρει τον γιο του. Όπου όμως κοίταζε και όποιον ρωτούσε, οι νοσοκόμες του έλεγαν ότι δεν τον είχαν δει. Τώρα ο Τζέφρι είχε αρχίσει να ανησυχεί πραγματικά. Έτρεξε στους διαδρόμους και κοίταξε σε κάθε δωμάτιο του νοσοκομείου, όταν ξαφνικά ένιωσε ένα χέρι στον ώμο του.

Η εμφάνιση της νοσοκόμας

Ο Τζέφρι επρόκειτο να ανοίξει την πόρτα σε ένα άγνωστο δωμάτιο, όταν ξαφνικά ένιωσε ένα χέρι στον ώμο του. “Με συγχωρείτε”, είπε η φωνή πίσω του. “Με ψάχνετε;” Όταν γύρισε, βρέθηκε ξαφνικά πρόσωπο με πρόσωπο με τη νοσοκόμα που είχε πάει τον γιο του για εξετάσεις. “Υποτίθεται θα τον κρατούσατε για λίγο, όμως πέρασαν αρκετές ώρες” της φώναζε φανερά εκνευρισμένος. Η νοσοκόμα σοκαρίστηκε από την αντίδραση αυτή του νεαρού πατέρα και τον κοίταξε με γουρλωμένα μάτια. Εκείνη κατάλαβε ότι δεν του είχαν πει κάτι.

Πανικός

“Τι να μου πουν;” Ο Τζέφρι ούρλιαξε από οργή. “Πού είναι ο γιος μου;” Η νοσοκόμα πανικοβλήθηκε από το ξέσπασμα αυτό του Τζέφρι και έκανε ένα βήμα πίσω. Κοίταξε τον Τζέφρι φανερά σαστισμένη. “Συγγνώμη” είπε ήσυχα, απλώνοντας τα χέρια της σαν να φοβόταν ότι ο Τζέφρι θα της έκανε κακό. “Έπρεπε να σου το πω έγκαιρα”, είπε διστακτικά. “Ο γιος σου μεταφέρεται…”

Ήταν επείγον

Για μια στιγμή, ο Τζέφρι κοίταξε τη νοσοκόμα χωρίς να μιλάει. Ποιος μπορεί να μεταφέρει ένα παιδί χωρίς την άδεια των γονέων; “Ήταν επείγον”, είπε ένοχα η νοσοκόμα. “Πήραν τον γιο σου στον παιδικό θάλαμο για να τον εξετάσουν”. Όταν ο Τζέφρι το άκουσε αυτό, δε δίστασε στιγμή. Έτρεξε αμέσως στον παιδικό θάλαμο.

Πήρε το μωρό αγκαλιά

Όταν έφτασε στο παιδιατρικό τμήμα, ρώτησε τη νοσοκόμα πού ήταν ο γιος του. Το σκέφτηκε για μια στιγμή και στη συνέχεια τον οδήγησε σε ένα από τα παιδιά στην κεντρική αίθουσα. Στο δρόμο, του είπε ότι όλα ήταν καλά, αλλά ότι θα μπορούσε να υπήρχε πρόβλημα αν δεν είχε μεταφερθεί γρήγορα εκεί. Μόλις έφτασαν στην κούνια του γιου του, η νοσοκόμα έβαλε προσεκτικά το μωρό στην αγκαλιά του Τζέφρι. Για μια στιγμή, πατέρας και γιος κοιτάχτηκαν. Και μετά…

31χρονος πατέρας κρατά το μωρό του για πρώτη φορά και τότε ο γιατρός του ομολογεί την αλήθεια

Δεν ήταν ο γιος του

Το μωρό κοίταζε τον Τζέφρι και ο Τζέφρι το μωρό. “Αυτός δεν είναι ο γιος μου”, είπε αποφασιστικά. Μπερδεμένη, η νοσοκόμα κοίταξε το όνομα του μικρού αγοριού στο βραχιόλι. “Λέει εδώ ότι αυτός είναι ο γιος σου…” Αλλά ο Τζέφρι ήταν σίγουρος. Χωρίς να πει λέξη, επέστρεψε το μωρό στη νοσοκόμα και έψαξε το δωμάτιο. Και μετά επέστρεψε με εκπληκτικά νέα…

Αίσιο τέλος

Ο Τζέφρι σταμάτησε μπροστά από μια κούνια και πήρε ένα μωρό. “Αυτός είναι ο γιος μου”. Η νοσοκόμα έμεινε έκπληκτη. Έκαναν αμέσως τεστ DNA και είδαν ότι ο Τζέφρι είχε δίκιο. Μέσα στον πανικό που επικρατούσε είχαν κάνει λάθος και το όνομα του γιου του είχε αλλαχτεί με το όνομα ενός άλλου μωρού. Ευτυχώς, ο πατέρας αυτός αναγνώρισε τον γιο του ανάμεσα σε εκατοντάδες μωρά. Αυτή η ιστορία είχε αίσιο τέλος. Ο Τζέφρι και η οικογένειά του επέστρεψαν στο σπίτι με ασφάλεια.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.