Δεν είδαν την κάμερα: Ο 84χρονος Ξαρχάκος φουλ ερωτευμένος με τη 44χρονη σύζυγό του, “έγιναν θέαμα” σε νυχτερινό μαγαζί

5 Νοεμβρίου, 2023


Ο Σταύρος Ξαρχάκος έκανε μία νυχτερινή έξοδο με τη σύζυγό του, Ηρώ Σαΐα, στο κέντρο που εμφανίζεται ο Γιάννης Κότσιρας και με τον Μίλτο Πασχαλίδη.Το ζευγάρι, που έχει ολοκληρώσει την ευτυχία τους με την απόκτηση των διδύμων, προσπαθεί να κρατάει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και για τον λόγο αυτό σπάνια τους βλέπουμε σε κάποια δημόσια εμφάνιση.Το ζευγάρι ήταν ιδιαίτερα …

αύρου Ξαρχάκου με την Ηρώ ΣαΐαΤο ζευγάρι ήταν ιδιαίτερα διαχυτικό κατά τη διάρκεια της βραδιάς, με τον φωτογραφικό φακό να τους απαθανατίζει σε πολύ τρυφερά τετ α τετ.Ο Σταύρος Ξαρχάκος σε νυχτερινό κέντρο με την Ηρώ ΣαΐαΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩΤο διαβάσαμε εδώ

Ο Σταύρος Ξαρχάκος έκανε μία νυχτερινή έξοδο με τη σύζυγό του, Ηρώ Σαΐα, στο κέντρο που εμφανίζεται ο Γιάννης Κότσιρας και με τον Μίλτο Πασχαλίδη.

Το ζευγάρι, που έχει ολοκληρώσει την ευτυχία τους με την απόκτηση των διδύμων, προσπαθεί να κρατάει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και για τον λόγο αυτό σπάνια τους βλέπουμε σε κάποια δημόσια εμφάνιση.

Τα τρυφερά τετ α τετ του Σταύρου Ξαρχάκου με την Ηρώ Σαΐα

Το ζευγάρι ήταν ιδιαίτερα διαχυτικό κατά τη διάρκεια της βραδιάς, με τον φωτογραφικό φακό να τους απαθανατίζει σε πολύ τρυφερά τετ α τετ.

Ο Σταύρος Ξαρχάκος σε νυχτερινό κέντρο με την Ηρώ Σαΐα

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.