«Θέλω να τον ευχαριστήσω, γιατί μου έδωσε μία υπόσταση…» – Άφωνοι όλοι στο πλατό του Χαμογέλα και Πάλι με την απάντηση της Χρηστίδου στον Light

5 Νοεμβρίου, 2023


Ο Light αυτές τις ημέρες βρίσκεται στο προσκήνιο εξαιτίας της κόντρας του με τον Ανδρέα Μικρούτσικο, αφού ανταλλάσσουν πυρά δημόσια μέσα από τις δηλώσεις τους στις κάμερες και στα κανάλια (δείτε εδώ τα τελευταία σχόλια και τις απαντήσεις τους).Ο τράπερ, ωστόσο, ξεκίνησε νέα διαμάχη, αφού τα έβαλε και με την εκπομπή του MEGA, Χαμογέλα και Πάλι (δείτε εδώ γιατί). Την Κυριακή 5/11, λοιπόν, η Σίσσυ Χρ…

...ηστίδου αποφάσισε να του απαντήσει, χωρίς να συνεχίζει την κόντρα, αλλά ευχαριστώντας τον.Η απάντηση της Σίσσυς Χρηστίδου στο ξέσπασμα του Light κατά του Χαμογέλα και ΠάλιΗ παρουσιάστρια εξήγησε πως βρισκόταν σε halloween party και έβαφε τα παιδιά της και τους φίλους τους όταν χτύπησε...

Ο Light αυτές τις ημέρες βρίσκεται στο προσκήνιο εξαιτίας της κόντρας του με τον Ανδρέα Μικρούτσικο, αφού ανταλλάσσουν πυρά δημόσια μέσα από τις δηλώσεις τους στις κάμερες και στα κανάλια (δείτε εδώ τα τελευταία σχόλια και τις απαντήσεις τους).

Ο τράπερ, ωστόσο, ξεκίνησε νέα διαμάχη, αφού τα έβαλε και με την εκπομπή του MEGA, Χαμογέλα και Πάλι (δείτε εδώ γιατί). Την Κυριακή 5/11, λοιπόν, η Σίσσυ Χρηστίδου αποφάσισε να του απαντήσει, χωρίς να συνεχίζει την κόντρα, αλλά ευχαριστώντας τον.

Η απάντηση της Σίσσυς Χρηστίδου στο ξέσπασμα του Light κατά του Χαμογέλα και Πάλι

Η παρουσιάστρια εξήγησε πως βρισκόταν σε halloween party και έβαφε τα παιδιά της και τους φίλους τους όταν χτύπησε το τηλέφωνό της με την συνεργάτιδά της να της λέει: «Μας κράζει ο Light». Από τη στιγμή που οι γιοι της, λοιπόν, άκουσαν τι συνέβη, άλλαξε η συμπεριφορά τους απέναντί της, ήταν σαν να ανέβηκε στα μάτια τους.

«Ακούνε τα 15χρονα και ξαφνικά ασχολούνται μαζί μου και μου λέει ο γιος μου “μαμά σε κράζει ο Light;”. Βλέπω ότι αυτό μου δίνει μία αβάντα στα 15χρονα και λέω “ναι, βεβαίως, με κράζει ο Light”. Αρχίζουν και ψάχνουν όλα στα κινητά τους που το ανέβασε. Θέλω να τον ευχαριστήσω, γιατί πραγματικά στο δικό μου παιδί μου έδωσε μία υπόσταση, δεν με έβλεπε μέχρι εκείνη τη στιγμή καθόλου και τώρα που έχω beef με τον Light έχω ανέβει στα μάτια του», είπε χαρακτηριστικά η ίδια.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.