Αχιλλέας Μπeος: «Είπα αλήθειες. Το φυσιολογικό είναι το παιδί να έχει πατέρα & μάνα. Δεν τους αποδέχομαι, δεν θέλω»

5 Νοεμβρίου, 2023


Ο Αχιλλέας Μπeος σε συνέντευξή του στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, μίλησε για τη δήλωση που είχε κάνει για τον Στέφανο Κασσελάκη, λέγοντας ότι αδίκησε τον εαυτό του.Ειδικότερα, ο Δήμαρχος Βόλου σχολίασε τον σάλο που δημιουργήθηκε για τα όσα είπε για τον Στέφανο Κασσελάκη, αμέσως μετά την επανεκλογή του ως δήμαρχος, υπογραμμίζοντας “το είπα ελληνικά… Η ελευθερία λόγου και έκφρασης είναι για ό…

...�ευθερία λόγου και έκφρασης είναι για όλο τον κόσμο. Σίγουρα η δήλωση αυτή που έκανα ο μόνος που μπορούσε να βλαφτεί ήμουν εγώ. Δεν θα με κάνουν, όμως, να αποδεκτώ μια κατηγορία ανθρώπων που δεν θέλω. Αδίκησα τον εαυτό μου. Είπα όμως αλήθειες. Για μένα ήταν πιο σοβαρά αυτά που...

Ο Αχιλλέας Μπeος σε συνέντευξή του στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, μίλησε για τη δήλωση που είχε κάνει για τον Στέφανο Κασσελάκη, λέγοντας ότι αδίκησε τον εαυτό του.

Ο Αχιλλέας Μπeος εμμένει στην άποψή του

Ειδικότερα, ο Δήμαρχος Βόλου σχολίασε τον σάλο που δημιουργήθηκε για τα όσα είπε για τον Στέφανο Κασσελάκη, αμέσως μετά την επανεκλογή του ως δήμαρχος, υπογραμμίζοντας “το είπα ελληνικά… Η ελευθερία λόγου και έκφρασης είναι για όλο τον κόσμο. Σίγουρα η δήλωση αυτή που έκανα ο μόνος που μπορούσε να βλαφτεί ήμουν εγώ. Δεν θα με κάνουν, όμως, να αποδεκτώ μια κατηγορία ανθρώπων που δεν θέλω. Αδίκησα τον εαυτό μου. Είπα όμως αλήθειες. Για μένα ήταν πιο σοβαρά αυτά που είπε ο Κασσελάκης παρά αυτά που είπα εγώ. Το φυσιολογικό είναι το παιδί να έχει πατέρα και μάνα”.

Ερωτηθείς αν θα ηγηθεί ενός ακροδεξιού κόμματος, ο Αχιλλέας Μπeος απάντησε “το μόνο που δεν είμαι είναι ψώνιο. Δεν έχω καμιά βλέψη και δεν μπορώ να υποκριθώ. Δεν μπορώ να πάω στην Βουλή, δεν με νοιάζει. Δεν υπάρχει περίπτωση να κατέβω με δικό μου κόμμα”.

Τέλος, επεσήμανε το έργο που έχει κάνει από τότε που ανέλαβε δήμαρχος Βόλου, ενώ αναφέρθηκε και στην κόντρα που έχει με τους τοπικούς δημοσιογράφους.










Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.