“Κάθε φορά που έρχομαι μου το ρωτάς”: Τα “πήρε” η Οικονομάκου με τον Λιάγκα στο Πρωινό, η ερώτηση που την εκνεύρισε

2 Νοεμβρίου, 2023


Η Αθηνά Οικονομάκου ήταν καλεσμένη στο Πρωινό την Τετάρτη 1/11 και ο Γιώργος Λιάγκας δεν παρέλειψε να την ρωτήσει για τα χρήματα που κερδίζουν οι influencers από τα social media, με αφορμή τους ελέγχους που θα κάνει το Υπουργείο Ανάπτυξης.«Θέλω να σου πω ότι κάθε φορά που έρχομαι με ρωτάς πόσα βγάζω από το Instagram, δεν θέλω άλλο! Δεν πρόκειται να μιλήσω», απάντησε αρχικά η Αθηνά Οικονομάκου και …

...εξήγησε:«Πρώτα απ’ όλα δεν κατατάσσω τον εαυτό μου στους influencers. Είμαι ηθοποιός που παράλληλα τρέχω και ένα Instagram και ό,τι κάνω το κάνω με βάση το κομμάτι της δημοσιότητας που μου έχει δώσει η δουλειά μου. Το κάνω παράλληλα, αλλά άλλη θεωρώ ότι είναι η δουλειά μου. Οπότε αν θες...

Η Αθηνά Οικονομάκου ήταν καλεσμένη στο Πρωινό την Τετάρτη 1/11 και ο Γιώργος Λιάγκας δεν παρέλειψε να την ρωτήσει για τα χρήματα που κερδίζουν οι influencers από τα social media, με αφορμή τους ελέγχους που θα κάνει το Υπουργείο Ανάπτυξης.

«Θέλω να σου πω ότι κάθε φορά που έρχομαι με ρωτάς πόσα βγάζω από το Instagram, δεν θέλω άλλο! Δεν πρόκειται να μιλήσω», απάντησε αρχικά η Αθηνά Οικονομάκου και εξήγησε:

«Πρώτα απ’ όλα δεν κατατάσσω τον εαυτό μου στους influencers. Είμαι ηθοποιός που παράλληλα τρέχω και ένα Instagram και ό,τι κάνω το κάνω με βάση το κομμάτι της δημοσιότητας που μου έχει δώσει η δουλειά μου. Το κάνω παράλληλα, αλλά άλλη θεωρώ ότι είναι η δουλειά μου. Οπότε αν θες να συζητήσουμε για οικονομικά να σου πω πόσα παίρνω στη σειρά. Κόβω αποδείξεις στα social. Είναι τεράστια τα ποσά αλλά δεν ξέρω τι να σου πω, υπάρχουν κι άλλοι».

«Εγώ ξέρω για μένα αλλά δεν θα σου πω. Δεν είναι ντροπή να είσαι influencer αλλά όταν εγώ πρέπει να πω τι επαγγέλλομαι δεν θα σου πω influencer ή επιχειρηματίας. Είναι κάτι που κάνω παράλληλα για να μπορώ να συντηρούμαι, όταν έχω πρόβλημα με τη δουλειά που είναι ένας ανασφαλής κλάδος. Η βασική μου δουλειά είναι ηθοποιός», πρόσθεσε η Αθηνά Οικονομάκου.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.