“Δάκρυσε” ο πλανήτης: Η 1η δημόσια εμφάνιση της Σελίν Ντιόν 3,5 χρόνια μετά τη διάγνωση με σπάνιο σύνδρομο

2 Νοεμβρίου, 2023


Την πρώτη της δημόσια εμφάνιση πραγματοποίησε η Σελίν Ντιόν μετά από 3,5 χρόνια.Η τραγουδίστρια, που διαγνώστηκε με το σύνδρομο δύσκαμπτου ατόμου (Stiff Person Syndrome), μία σπάνια ασθένεια που προκαλεί εκτεταμένη μυϊκή ακαμψία, τη Δευτέρα 30/10 βρέθηκε στην T-Mobile Arena στο Λας Βέγκας και παρακολούθησε αγώνα χόκεϊ μεταξύ των Vegas Golden Knights και της ομάδας της πατρίδας της, των Montreal Ca…

...nadiens.Οι γιοι της τραγουδίστριας Ντιόν, Ρενέ-Τσαρλς, και οι δίδυμοι Νέλσον και Έντι ήταν μαζί της και πόζαραν με μερικούς από τους παίκτες της ομάδας.Η θρυλική τραγουδίστρια δεν έχει κάνει καμία εμφάνιση αυτά τα 3,5 χρόνια παλεύοντας με το σύνδρομο του δύσκαμπτου ατόμου, μια εξαιρετικά...

Την πρώτη της δημόσια εμφάνιση πραγματοποίησε η Σελίν Ντιόν μετά από 3,5 χρόνια.

Η τραγουδίστρια, που διαγνώστηκε με το σύνδρομο δύσκαμπτου ατόμου (Stiff Person Syndrome), μία σπάνια ασθένεια που προκαλεί εκτεταμένη μυϊκή ακαμψία, τη Δευτέρα 30/10 βρέθηκε στην T-Mobile Arena στο Λας Βέγκας και παρακολούθησε αγώνα χόκεϊ μεταξύ των Vegas Golden Knights και της ομάδας της πατρίδας της, των Montreal Canadiens.

Οι γιοι της τραγουδίστριας Ντιόν, Ρενέ-Τσαρλς, και οι δίδυμοι Νέλσον και Έντι ήταν μαζί της και πόζαραν με μερικούς από τους παίκτες της ομάδας.

Η θρυλική τραγουδίστρια δεν έχει κάνει καμία εμφάνιση αυτά τα 3,5 χρόνια παλεύοντας με το σύνδρομο του δύσκαμπτου ατόμου, μια εξαιρετικά επώδυνη νευρολογική διαταραχή που προκαλεί και αφόρητους μυικούς σπασμούς.

Σχετικό βίντεο δημοσίευσε το TMZ.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.