Διάσημος «έκπληξη» στο νέο Survivor: Γνωστός ηθοποιός και παρουσιαστής – Ποιο είναι το όνομα που ακούγεται

2 Νοεμβρίου, 2023


Διάσημος «έκπληξη» έρχεται στο νέο Survivor, που είναι γνωστός ηθοποιός και παρουσιαστής. Ποιο είναι το όνομα που ακούγεται; Αγγελοπούλου Άρχισε επισήμως η προετοιμασία του νέου «Survivor» που θα βγει στη συχνότητα του ΣΚΑΪ για έναν ακόμη κύκλο. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως το ριάλιτι επιστρέφει στην αρχική του μορφή δηλαδή δύο ομάδες «Διάσημων» και «Μαχητών» που στη συνέχεια θα αναμειχθούν…

... για να προκύψουν οι «Μπλε» και οι «Κόκκινοι». Την ίδια στιγμή, «κωλοτούμπα» έκανε η Ασημίνα Χατζηανδρέου.Ο στόχος είναι διπλός και υψηλός: Να βρεθούν πρόσωπα που διαθέτουν αποδεδειγμένες αγωνιστικές ικανότητες και παράλληλα να είναι και έντονοι χαρακτήρες ώστε το πρότζεκτ...

Διάσημος «έκπληξη» έρχεται στο νέο Survivor, που είναι γνωστός ηθοποιός και παρουσιαστής. Ποιο είναι το όνομα που ακούγεται;

Αγγελοπούλου Άρχισε επισήμως η προετοιμασία του νέου «Survivor» που θα βγει στη συχνότητα του ΣΚΑΪ για έναν ακόμη κύκλο. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως το ριάλιτι επιστρέφει στην αρχική του μορφή δηλαδή δύο ομάδες «Διάσημων» και «Μαχητών» που στη συνέχεια θα αναμειχθούν για να προκύψουν οι «Μπλε» και οι «Κόκκινοι». Την ίδια στιγμή, «κωλοτούμπα» έκανε η Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Ο στόχος είναι διπλός και υψηλός: Να βρεθούν πρόσωπα που διαθέτουν αποδεδειγμένες αγωνιστικές ικανότητες και παράλληλα να είναι και έντονοι χαρακτήρες ώστε το πρότζεκτ να μην απωλέσει το στοιχείο του σκληρού ριάλιτι.

Ατζούν Ιλίτζαλι

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δεδομένα δεν θα υπάρχουν παίκτες από προηγούμενους κύκλους με ελάχιστες εξαιρέσεις που θα τις αποφασίσουν οι συνεργάτες του Τούρκου παραγωγού Ατζούν Ιλίτζαλι στο εγχώριο παράρτημα της Acun Medya. Τα κάστινγκ ξεκινούν με τους μαχητές και θα διαρκέσουν όλο το πρώτο δεκαπενθήμερο του Νοεμβρίου.

Ωστόσο, στο παρασκήνιο ήδη έχουν ξεκινήσει και τα τηλεφωνήματα για τους «Διάσημους». Ένα από τα πρώτα ονόματα που ακούγεται έντονα είναι αυτό του ηθοποιού και γuμναστή Δημήτρη Βλάχου, ο οποίος είχε συμφωνήσει τη συμμετοχή του στο «I am a Celebrity get me out of here» ωστόσο υπαναχώρησε κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή.

«Λύνει» τη σιωπή της η Παναγιώταρου: «Αν ο Στάθης δεν είχε μπει στο Survivor All Star, τα πράγματα σήμερα θα…»

Συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωινό Σου Σου» παραχώρησε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και «έλυσε» το σιωπή της σχετικά με τον Στάθη Σχίζα, αναφέροντας πως αν δεν είχε μπει στο Survivor All Star, τα πράγματα σήμερα θα ήταν διαφορετικά.

«Ο Στάθης με διεκδίκησε πολύ, μου έδειχνε με κάθε τρόπο ότι ήθελε να είμαστε μαζί. Δεν έχουμε πλέον επαφές. Όταν φεύγεις από μια σχέση λες λόγια που μπορεί να μην τα εννοείς αλλά αυτό μπορεί και να αλλάξει όταν καταλαγιάσει. Όταν ο Στάθης μπήκε στο Survivor το πήρα προσωπικά, ένιωθα λες και συμμετέχω εγώ. Παράλληλα, δείτε τι δήλωσε για τον καβγά τους σε νυχτερινό μαγαζί.

Δεν ήθελα να μπει ο Στάθης στο Survivor All Star, ο κύκλος των ριάλιτι με είχε κουράσει. Το ότι πήγε στο All Star το θεώρησα περιττό. Στη θέση του δεν θα το έκανα. Αν δεν είχε μπει τότε, θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα σήμερα», είπε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου είπε στη συνέχεια: «Δεν θεωρώ ότι έκανε κακό στην εικόνα μου ο δημόσιος καβγάς μας. Ήταν μια φυσιολογική αντίδραση ενός πρώην ζευγαριού που συναντιούνται ξανά».

Δείτε το βίντεο

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.