«Σεισμός» από τον Κλέαρχο Μαρουσάκη – «Από την Τετάρτη ανατρέπονται όλα…» (video)

30 Οκτωβρίου, 2023


Καιρός: Με πολύ καλές καιρικές συνθήκες ξεκινά η νέα εβδομάδα σύμφωνα με την πρόγνωση του καιρού από τον μετεωρολόγο Κλέαρχο Μαρουσάκη. Με την ευκαιρία, δείτε την πρόβλεψη του καιρού από τα Μερομήνια.Ο μετεωρολόγος μίλησε για την εξέλιξη των καιρικών φαινομένων μέχρι και την Πέμπτη (2/11), όπου αναμένεται να μπει δυναμικά το φθινόπωρο με πτώση της θερμοκρασίας και εμφάνιση βροχών και καταιγίδων.ΔΕ…

ΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩΤο διαβάσαμε εδώ

Καιρός: Με πολύ καλές καιρικές συνθήκες ξεκινά η νέα εβδομάδα σύμφωνα με την πρόγνωση του καιρού από τον μετεωρολόγο Κλέαρχο Μαρουσάκη. Με την ευκαιρία, δείτε την πρόβλεψη του καιρού από τα Μερομήνια.

Ο μετεωρολόγος μίλησε για την εξέλιξη των καιρικών φαινομένων μέχρι και την Πέμπτη (2/11), όπου αναμένεται να μπει δυναμικά το φθινόπωρο με πτώση της θερμοκρασίας και εμφάνιση βροχών και καταιγίδων.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.