Τη χάζευε όλο το μαγαζί: Οπτασία η Φαίη Σκορδά, βγήκε βράδυ για φαγητό στην Αθήνα & παρέδωσε μαθήματα στυλ

27 Οκτωβρίου, 2023


Η Φαίη Σκορδά έκανε μία βραδινή έξοδο για δείπνο, χθες, Πέμπτη και τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της με την κομψή και σικάτη εμφάνισή της.Μάλιστα, η παρουσιάστρια της πρωινής ψυχαγωγικής εκπομπής του ΣΚΑΙ “Fays Time” ανάρτησε δύο φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, εκ των οποίων στη μία φαίνεται να φοράει ένα μαύρο στράπλες μίντι φόρεμα, που αγκάλιαζε το σώμα της και το συνδύασ…

α, που αγκάλιαζε το σώμα της και το συνδύασε με ένα λευκό T-shirt και μαύρες γόβες.Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Φαίης ΣκορδάΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩΤο διαβάσαμε εδώ

Η Φαίη Σκορδά έκανε μία βραδινή έξοδο για δείπνο, χθες, Πέμπτη και τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της με την κομψή και σικάτη εμφάνισή της.

Τράβηξε τα βλέμματα πάνω της η Φαίη Σκορδά

Μάλιστα, η παρουσιάστρια της πρωινής ψυχαγωγικής εκπομπής του ΣΚΑΙ “Fays Time” ανάρτησε δύο φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, εκ των οποίων στη μία φαίνεται να φοράει ένα μαύρο στράπλες μίντι φόρεμα, που αγκάλιαζε το σώμα της και το συνδύασε με ένα λευκό T-shirt και μαύρες γόβες.

Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Φαίης Σκορδά

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.