«Θάμπωσε» την υφήλιο: Μία Κρητικιά στις 15 ομορφότερες του κόσμου – Ποια είναι η Ζωή Ασουμανάκη (video)

27 Οκτωβρίου, 2023


Η πανέμορφη Κρητικιά Ζωή Ασουμανάκη, βρίσκεται ανάμεσα στις 15 ομορφότερες γυναίκες του κόσμου. Η νεαρή κο διέπρεψε στον διαγωνισμό «Miss International», που πραγματοποιήθηκε στο Τόκιο της Ιαπωνίας.Η μελαχρινή, που το 2021 είχε κατακτήσει τον τίτλο «Μις Κρήτη», κατέκτησε μια θέση ανάμεσα στην κορυφαία 15άδα, ενώ ήταν πρώτη Ευρωπαία που βρέθηκε σε αυτή.
Η 21χρονη έχει σπουδάσει διαιτολογία και κατά…

...γεται από το Ρέθυμνο. Φέτος μάλιστα, είχε τον τίτλο της «βασίλισσας του καρναβαλιού» στο Ρεθυμνιώτικο Καρναβάλι. Καίτη Γκραμμά: «Μέχρι τα 15 μου ένιωθα μία εγκλωβισμένη κοπέλα σε ένα σώμα που μου προκαλούσε μίσος και δυσφορία» - Εξομολόγηση ψυχής από το μοντέλο (Video)Σε μία εξομολόγηση...

Η πανέμορφη Κρητικιά Ζωή Ασουμανάκη, βρίσκεται ανάμεσα στις 15 ομορφότερες γυναίκες του κόσμου. Η νεαρή κο διέπρεψε στον διαγωνισμό «Miss International», που πραγματοποιήθηκε στο Τόκιο της Ιαπωνίας.

Η μελαχρινή, που το 2021 είχε κατακτήσει τον τίτλο «Μις Κρήτη», κατέκτησε μια θέση ανάμεσα στην κορυφαία 15άδα, ενώ ήταν πρώτη Ευρωπαία που βρέθηκε σε αυτή.

Η 21χρονη έχει σπουδάσει διαιτολογία και κατάγεται από το Ρέθυμνο. Φέτος μάλιστα, είχε τον τίτλο της «βασίλισσας του καρναβαλιού» στο Ρεθυμνιώτικο Καρναβάλι.

Καίτη Γκραμμά: «Μέχρι τα 15 μου ένιωθα μία εγκλωβισμένη κοπέλα σε ένα σώμα που μου προκαλούσε μίσος και δυσφορία» – Εξομολόγηση ψυχής από το μοντέλο (Video)

Σε μία εξομολόγηση ψυχής προχώρησε η Καίτη Γκραμμά λέγοντας ότι «μέχρι τα 15 μου ένιωθα μία εγκλωβισμένη κοπέλα σε ένα σώμα που μου προκαλούσε μίσος και δυσφορία» και για την υποστήριξη που δεν είχε. Επίσης, απολαύστε την εδώ να φωτογραφίζεται με το σύντροφό της και το Instagram υποκλίνεται!

Το μοντέλο αναφέρθηκε στον σάλο που είχε προκαλέσει η διαφήμιση στην οποία πρωταγωνιστούσε: «Αυτή η προβολή της πραγματικότητας είναι ότι βιώνουμε τα ΛΟΑΤΚΙ άτομα. Δεν έπρεπε να βγει η διαφήμιση αυτή για να δεχτώ όλη αυτή την κατάσταση. Όλα τα ΛΟΑΤΚΙ άτομα από τη στιγμή που κάνουμε coming out ερχόμαστε αντιμέτωπα με ύβρεις, χλευασμούς και αποδοκιμασίες. Όλα είναι δύσκολα για ένα άτομο που ανήκει σε αυτή την κοινότητα».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.