«Στεναχωριέμαι που βλέπω αυτή τη συνέντευξη γιατί βλέπω ένα κορίτσι που…» – Προβλημαισμένη η Σταματίνα Τσιμτσιλή για την Ζέτα Μακρυπούλια (Video)

27 Οκτωβρίου, 2023


Τις δηλώσεις της Ζέτας Μακρυπούλια σχολίασε η πρωινή παρέα του «Happy Day», με την Σταματίνα Τσιμτσιλή να λέει πως στεναχωρήθηκε που είδε αυτή την συνέντευξη.«Πιο πολύ στενοχωριέμαι που βλέπω αυτή τη συνέντευξη γιατί βλέπω ένα κορίτσι που τα έχει όλα, είναι πανέμορφη, είναι πετυχημένη και αντιλαμβάνομαι για πρώτη φορά ότι πέρασε τόσο δύσκολα», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή για τη Ζέτα Μακρυπούλια.Και…

...�ματίνα Τσιμτσιλή για τη Ζέτα Μακρυπούλια.«Εκείνη λέει ότι ήταν δυστυχισμένη»Και πρόσθεσε: «Ήξερα ότι είναι ένα κορίτσι που ψάχνει το μέσα του, κάνει ενδοσκόπηση, την παρακολουθώ στα social media. Βλέπω ότι της αρέσει να βρίσκεται στη φύση, να αναζητεί διεξόδους εκτόνωσης, αλλά...

Τις δηλώσεις της Ζέτας Μακρυπούλια σχολίασε η πρωινή παρέα του «Happy Day», με την Σταματίνα Τσιμτσιλή να λέει πως στεναχωρήθηκε που είδε αυτή την συνέντευξη.

«Στενοχωριέμαι που βλέπω αυτή τη συνέντευξη»

«Πιο πολύ στενοχωριέμαι που βλέπω αυτή τη συνέντευξη γιατί βλέπω ένα κορίτσι που τα έχει όλα, είναι πανέμορφη, είναι πετυχημένη και αντιλαμβάνομαι για πρώτη φορά ότι πέρασε τόσο δύσκολα», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή για τη Ζέτα Μακρυπούλια.

«Εκείνη λέει ότι ήταν δυστυχισμένη»

Και πρόσθεσε: «Ήξερα ότι είναι ένα κορίτσι που ψάχνει το μέσα του, κάνει ενδοσκόπηση, την παρακολουθώ στα social media. Βλέπω ότι της αρέσει να βρίσκεται στη φύση, να αναζητεί διεξόδους εκτόνωσης, αλλά το ότι πέρασε τόσο δύσκολα μέσα της, με κρίσεις πανικού, να νιώθει ότι πιάνει πάτο, και ενώ φαινομενικά για όλους εμάς ήταν η απόλυτα ευτυχισμένη, πετυχημένη, λαμπερή, με οικονομική επιτυχία, με εισιτήρια στο θέατρο και νούμερα τηλεθέασης στην τηλεόραση, εκείνη λέει ότι ήταν δυστυχισμένη. Πιο πολύ στενοχωριέμαι…», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή του Alpha με αφορμή τη συνέντευξη της Ζέτας Μακρυπούλια.

«Σήμερα τη θαύμασα!»: Εντυπωσίασε η «άγνωστη» Ζέτα Μακρυπούλια που… ανακάλυψε το Twitter – Η ηθοποιός «άνοιξε» για πρώτη φορά τα χαρτιά της

Μεγάλη έκπληξη φαίνεται πως αποτέλεσε η εμφάνιση της Ζέτας Μακρυπούλια στην εκπομπή του Νίκου Χαζτηνικολάου «Ενώπιος Ενωπίω».

Η ηθοποιός έδωσε μία σπάνια και εκ βαθέων συνέντευξη, βγάζοντας έτσι προς τα έξω μια εικόνα που ο κόσμος δενείχε σχηματίσει. Οι χρήστες του Twitter το παρατήρησαν και έσπευσαν να το σχολιάσουν. Παράλληλα, «Με αντιμετώπισαν ως αντικείμενο, έχω δεχθεί…» – Δραματικές αποκαλύψεις από την Ζέτα Μακρυπούλια (Video)

Δείτε παρακάτω ορισμένα από τα σχόλια

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.