Αμετακίνητος ο Στέφανος Κασσελάκης: «Έχουν ξεπεραστεί κάποια όρια – Αντίπαλός μας είναι η κυβέρνηση της ΝΔ και ο Μητσοτάκης»

27 Οκτωβρίου, 2023


Αμετακίνητος είναι ο Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος τόνισε στη συνεδρίαση του Εκτελεστικού Γραφείου, ότι έχουν ξεπεραστεί κάποια όρια και διευκρίνισε ότι ο αντίπαλος είναι η κυβέρνηση της ΝΔ και ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Με την ευκαιρία, δείτε πώς σχολίασε το Twitter το φιλί που έδωσε στην Έφη Αχτσιόγλου.Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε από τα μέλη να μην «αμφισβητούν την εντιμότητα του κόμματος και των σ…

...τελεχών του ΣΥΡΙΖΑ. Ούτε τη δική μου, ούτε και κανενός άλλου. Την αριστερή ηθική που πρέπει να την τιμούμε με τη συνολική μας εικόνα» υπογράμμισε, σημειώνοντας πως «όπως συμβαίνει με κάθε νέα αρχή, είναι φυσικό να υπάρχουν αρρυθμίες και ορισμένα ζητήματα να απαιτούν διόρθωση...

Αμετακίνητος είναι ο Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος τόνισε στη συνεδρίαση του Εκτελεστικού Γραφείου, ότι έχουν ξεπεραστεί κάποια όρια και διευκρίνισε ότι ο αντίπαλος είναι η κυβέρνηση της ΝΔ και ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Με την ευκαιρία, δείτε πώς σχολίασε το Twitter το φιλί που έδωσε στην Έφη Αχτσιόγλου.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε από τα μέλη να μην «αμφισβητούν την εντιμότητα του κόμματος και των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ. Ούτε τη δική μου, ούτε και κανενός άλλου. Την αριστερή ηθική που πρέπει να την τιμούμε με τη συνολική μας εικόνα» υπογράμμισε, σημειώνοντας πως «όπως συμβαίνει με κάθε νέα αρχή, είναι φυσικό να υπάρχουν αρρυθμίες και ορισμένα ζητήματα να απαιτούν διόρθωση στον τρόπο λειτουργίας μας».

Εκτίμησε ωστόσο πως «έχουν ξεπεραστεί κάποια όρια» και εξήγησε: «Δεν αναφέρομαι στις διαφορετικές πολιτικές απόψεις, ούτε στην πολιτική κριτική. Κι αυτό δεν μπορεί να το αποδεχθεί κανείς, και σε κανένα κόμμα του κόσμου. Να μην είμαστε αυτοαναφορικοί. Από μεριάς μου θέλω να τηρήσω τη θεσμική διαδικασία και θα παροτρύνω για ενότητα. Δεν μ’ ευχαριστεί αυτή η κατάσταση. Ο σεβασμός στη διαφορετικότητα του άλλου είναι ταυτοτικό ζήτημα για εμένα. Θα καταβάλω κάθε δυνατή προσπάθεια στην κατεύθυνση της ενότητας» τόνισε.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.