Υπόδειγμα συζύγου: Έγραψε ένα τραγούδι μάθημα ζωής για την γυναίκα του, Μαρία Τζωρτζάκη, που πάσχει από καρκίνο

27 Οκτωβρίου, 2023


Η Μαρία Τζωρτζάκη από την Κρήτη, που πάσχει από καρκίνο, έχει ένα υπόδειγμα συζύγου στο πλευρό της, καθώς της έγραψε ένα τραγούδι μάθημα ζωής για τον αγώνα που δίνει. Το «Έχεις ζωή» είναι ένα τραγούδι που γεννήθηκε μέσα από εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες, από τον Νίκο Νικηφόρου, γραμμένο με μεγάλη αγάπη και θαυμασμό για τη σύζυγό του, Μαρία Τζωρτζάκη. Με την ευκαιρία, δείτε τη συγκινητική εξομολόγησ…

...η της Δώρας Χρυσικού για τον καρκίνο.Αφορμή για το τραγούδι, αποτέλεσε ένα απρόσμενο και σοβαρό θέμα υγείας, «το θεριό», το οποίο έκανε τη Μαρία να αποχωριστεί βίαια το παιδί της, την οικογένεια της, τους φίλους της, τη δουλειά της, τη ζωή της όλη!Μπορεί όλα αυτά να φαντάζουν...

Η Μαρία Τζωρτζάκη από την Κρήτη, που πάσχει από καρκίνο, έχει ένα υπόδειγμα συζύγου στο πλευρό της, καθώς της έγραψε ένα τραγούδι μάθημα ζωής για τον αγώνα που δίνει.

Το «Έχεις ζωή» είναι ένα τραγούδι που γεννήθηκε μέσα από εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες, από τον Νίκο Νικηφόρου, γραμμένο με μεγάλη αγάπη και θαυμασμό για τη σύζυγό του, Μαρία Τζωρτζάκη. Με την ευκαιρία, δείτε τη συγκινητική εξομολόγηση της Δώρας Χρυσικού για τον καρκίνο.

Αφορμή για το τραγούδι, αποτέλεσε ένα απρόσμενο και σοβαρό θέμα υγείας, «το θεριό», το οποίο έκανε τη Μαρία να αποχωριστεί βίαια το παιδί της, την οικογένεια της, τους φίλους της, τη δουλειά της, τη ζωή της όλη!

Μπορεί όλα αυτά να φαντάζουν πολύ σκληρά. Η Μαρία όμως με πίστη, υπομονή, αισιοδοξία και κουράγιο, δεν το έβαλε κάτω. Με πείσμα ότι στο τέλος θα τα καταφέρει, σήμερα έχει περάσει στη σταδιακή αποθεραπεία μετά τη μεταμόσχευση μυελού των οστών με 100% συμβατό δότη τον αδελφό της Γιάννη!

Γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι όσο σημαντικό είναι να έχεις ζωή άλλο τόσο σημαντικό είναι το να δίνεις ζωή!

Η εθελοντική αιμοδοσία είναι ζωτικής σημασίας για τους ανθρώπους που έχουν ως μοναδική ελπίδα θεραπείας τη μεταμόσχευση μυελού των οστών.

5 μόνο λεπτά χρειάζεται για να γίνεις δότης από 18 έως 45 και 3 ώρες για να “δώσεις ζωή” σε έναν άνθρωπο με διαδικασία σαν μια αιμοληψία…

«Από την προσωπική του εμπειρία ο Νίκος Νικηφόρος κατάλαβε ότι όταν κινδυνεύει ο συνάνθρωπος μας, όλοι μαζί γινόμαστε ΕΝΑ, μια γροθιά και ο καθένας μας συμβάλλει όπως μπορεί για να βοηθήσει».

Το τραγούδι «ΕΧΕΙΣ ΖΩΗ», με στίχους και μουσική του Νίκου Νικηφόρου, ταξιδεύει στις καρδιές όλων με την μοναδική ερμηνεία του καλλιτέχνη Βασίλη Σκουλά. Μεγάλη και σημαντική η βοήθεια και των Γιάννη Χαραλαμπάκη και Μιχάλη Μαυράκη για την ολοκλήρωση του.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.