Έγινε το θαύμα: Ο μικρός Γιάννης περπάτησε ξανά – Πλήθη λαού στον Ταξιάρχη που δακρύζει ακατάπαυστα

26 Οκτωβρίου, 2023


Το θαύμα που συνέβη στην Εκκλησία του Αγίου Ιούδα του Θαδδαίου στην Κερατέα συγκλόνισε πραγματικά  όλους τους πιστούς. Η ιστορία του μικρού Γιάννη, που κατάφερε να περπατήσει ξανά, είναι μια συγκλονιστική στιγμή πίστης και θαύματος. Αυτές οι στιγμές συνήθως ενδυναμώνουν την πίστη των ανθρώπων και τους υπενθυμίζουν τη δύναμη της ελπίδας και της πίστης στις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής τους.Όπως αν…

...ία του μικρού Γιάννη: Τι ακριβώς συνέβη;Όπως ανέφερε ο πατέρας του παιδιού: “Πρώτον, το παιδί δεν περπατούσε και την ημέρα που ήρθαμε την προηγούμενη εβδομάδα, ανέβηκε τα σκαλιά μόνος του, δεν έχει ξαναγίνει αυτό.Και σήμερα είδαμε τα μάτια του Ταξιάρχη Μιχαήλ ανοιχτά, στον...

Το θαύμα που συνέβη στην Εκκλησία του Αγίου Ιούδα του Θαδδαίου στην Κερατέα συγκλόνισε πραγματικά  όλους τους πιστούς. Η ιστορία του μικρού Γιάννη, που κατάφερε να περπατήσει ξανά, είναι μια συγκλονιστική στιγμή πίστης και θαύματος. Αυτές οι στιγμές συνήθως ενδυναμώνουν την πίστη των ανθρώπων και τους υπενθυμίζουν τη δύναμη της ελπίδας και της πίστης στις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής τους.

Η ιστορία του μικρού Γιάννη: Τι ακριβώς συνέβη;

Όπως ανέφερε ο πατέρας του παιδιού: “Πρώτον, το παιδί δεν περπατούσε και την ημέρα που ήρθαμε την προηγούμενη εβδομάδα, ανέβηκε τα σκαλιά μόνος του, δεν έχει ξαναγίνει αυτό.

Και σήμερα είδαμε τα μάτια του Ταξιάρχη Μιχαήλ ανοιχτά, στον Άγιο Ιούδα το Θαδδαίο προσευχηθήκαμε και ότι είχαμε ζητήσει μας βγήκε σε τεράστιο βαθμό.

Το παιδί δεν περπάταγε , ο Γιάννης μας και τώρα ανέβηκε τις σκάλες μόνος του.

Κάθε μέρα του βάζαμε από το λαδάκι του Αγίου Ιούδα του Θαδδαίου και έγινε καλά.

Τα μάτια του Ταξιάρχη ήταν ανοιχτά.”

Ενώ μια άλλη γυναίκα ανέφερε πως: ” Ήταν συγκλονιστικό αυτό που είδα. Το πρόσωπό του άλλαξε, και από το χρώμα του χώματος που είχε τώρα έγιναν κόκκινα τα μάγουλα και τα χείλη και τα μάτια αλλάξανε μέγεθος. Ήταν σαν να χαμογελούν τα μάτια του.”

@ekklisiaonline #ΑρχάγγελοςΜιχαήλ #ΤαξιάρχηςΜιχαήλ #Αρχάγγελος #Ταξιάρχης #Μιχαήλ #Θαύμα #Θαύματα #Κερατέα #Εκκλησία #Ορθοδοξία #ΒοήθειάΜας #Αμήν ♬ original sound – Εκκλησία Online

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.