Φάρμα: «Αυτός πάντως είναι ότι πρέπει για…» – Έστησαν πάρτι στο Twitter οι τηλεθεατές για τον Παρλάντζα

26 Οκτωβρίου, 2023


Τρομερές ανατροπές έγιναν στο reality επιβίωσης, Φάρμα, το οποίο προβάλλεται από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού Star, και σήμερα, Τετάρτη 25 Οκτωβρίου. Η νίκη κρίθηκε με τελικό σκορ το 3 -1 δηλαδή, την απόλυτη ανατροπή! Οι σημερινοί νικητές λοιπόν, είναι οι πράσινοι! (δείτε εδώ ποιος αποχώρησε οικειοθελώς πριν από λίγες ημέρες).Όμως, πρωτύτερα σχολιάστηκε πολύ στο δημοφιλές μέσο τον παίκτη Ν…

...ίκο Παρλαντζά, για το ιδιαίτερο ρόφημα, που τους ετοίμασε.Τι έγραψε το Twitter για τον παίκτη της ΦάρμαςΟ Νίκος Παρλάντζας έφτιαξε το γνωστό ομώνυμο "Παρλάντζας milk" και κέρασε και τους γαλάζιους. Ο ίδιος πήρε τον δρόμο προς τα ζώα και να κάνει τις απαραίτητες δουλειές. Ενώ, ο ίδιος...

Τρομερές ανατροπές έγιναν στο reality επιβίωσης, Φάρμα, το οποίο προβάλλεται από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού Star, και σήμερα, Τετάρτη 25 Οκτωβρίου. Η νίκη κρίθηκε με τελικό σκορ το 3 -1 δηλαδή, την απόλυτη ανατροπή! Οι σημερινοί νικητές λοιπόν, είναι οι πράσινοι! (δείτε εδώ ποιος αποχώρησε οικειοθελώς πριν από λίγες ημέρες).

Όμως, πρωτύτερα σχολιάστηκε πολύ στο δημοφιλές μέσο τον παίκτη Νίκο Παρλαντζά, για το ιδιαίτερο ρόφημα, που τους ετοίμασε.

Τι έγραψε το Twitter για τον παίκτη της Φάρμας

Ο Νίκος Παρλάντζας έφτιαξε το γνωστό ομώνυμο “Παρλάντζας milk” και κέρασε και τους γαλάζιους. Ο ίδιος πήρε τον δρόμο προς τα ζώα και να κάνει τις απαραίτητες δουλειές. Ενώ, ο ίδιος ανέφερε πως στο παρελθόν είχε καταφέρει να κάνει παράλληλα την αγροτική ζωή, αλλά και νυχτερινή εργασία, αφού δούλευε ως μπάρμαν σε μαγαζιά.

Το Twitter δεν έχασε την ευκαιρία να σχολιάσει όλα όσα γίνονται στο παιχνίδι, αλλά κυρίως όσα εξιστόρησε μπροστά στην κάμερα ο παίκτης.

Δείτε παρακάτω τι γράψανε οι τηλεθεατές στο αγαπημένο τους μέσο κοινωνικής δικτύωσης:

Ποιος είναι ο Νίκος Παρλαντζάς που “ξεσήκωσε” το Twitter

Φάρμα  πολύζος

Ο Νίκος είναι 43 χρονών και κατάγεται από τον Πρόδρομο Λάρισας. Ως κτηνοτρόφος στο επάγγελμα γνωρίζει τις αγροτικές εργασίες, κάτι που θεωρεί ότι θα είναι ένα από τα ατού του. Κάτοχος πτυχίου εκδοροσφαγέα, ένας από τους πρώτους στην Ελλάδα, πιστεύει ότι θα είναι χρήσιμος στο παιχνίδι για τους συμπαίκτες του. Σε νεότερη ηλικία είχε ασχοληθεί με πολεμικές τέχνες και στη συνέχεια έγινε πρωταθλητής χειροπάλης. Δεν πιστεύει ότι θα τον δυσκολέψει κάτι κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, θα του λείψουν όμως σίγουρα η κόρη του και ο γιος του. Δηλώνει «λύκος» και όχι «πρόβατο», πως βάζεις όμως έναν λύκο να φυλάει τα πρόβατα;

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.