Fame Story – Θυμάστε τον Γιώργο Χρήστου; Αγνώριστος πλέον, 21 χρόνια μετά

21 Οκτωβρίου, 2023


Το Fame Story επέστρεψε με παρουσιαστή τον Νίκο Κοκλώνη αυτή τη φορά, μέσα από τη συχνότητα του Star και πολλές μνήμες από το παρελθόν ζωντάνεψαν.Μία έκπληξη ήταν και η επιστροφή του Νίνο στην ακαδημία, αυτή τη φορά σε άλλο ρόλο φυσικά και όχι ως παίκτης όπως τον είχαμε γνωρίσει. Πολλοί είναι εκείνοι που ξαφνικά θυμήθηκαν παλαιότερους παίκτες που συμμετείχαν πριν από πάνω από 20 χρόνια στο παιχνίδ…

...ι.  Θυμάστε όμως τον Γιώργο Χρήστου; Ο τραγουδιστής με καταγωγή από την Πάτρα, συμμετείχε στο Fame Story 2 και δεν είχε καταφέρει να μπει στην τελική τριάδα. Κατέλαβε τότε την 4η θέση όμως είχε αγαπηθεί από το κοινό και έκανε τη δική του καριέρα μετά το τέλος του μουσικού ριάλιτι....

Το Fame Story επέστρεψε με παρουσιαστή τον Νίκο Κοκλώνη αυτή τη φορά, μέσα από τη συχνότητα του Star και πολλές μνήμες από το παρελθόν ζωντάνεψαν.Μία έκπληξη ήταν και η επιστροφή του Νίνο στην ακαδημία, αυτή τη φορά σε άλλο ρόλο φυσικά και όχι ως παίκτης όπως τον είχαμε γνωρίσει. Πολλοί είναι εκείνοι που ξαφνικά θυμήθηκαν παλαιότερους παίκτες που συμμετείχαν πριν από πάνω από 20 χρόνια στο παιχνίδι.

 

  • Θυμάστε όμως τον Γιώργο Χρήστου; Ο τραγουδιστής με καταγωγή από την Πάτρα, συμμετείχε στο Fame Story 2 και δεν είχε καταφέρει να μπει στην τελική τριάδα. Κατέλαβε τότε την 4η θέση όμως είχε αγαπηθεί από το κοινό και έκανε τη δική του καριέρα μετά το τέλος του μουσικού ριάλιτι. Το 2003 ο τραγουδιστής ήταν 26 χρόνων και σήμερα είναι 46.Ο Γιώργος Χρήστου, αποφάσισε να αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας και να μην συνεχίσει το τραγούδι ωστόσο διατηρεί λογαριασμό στο Instagram, μέσα από τον οποίο μοιράζεται μαζί μας διάφορα στιγμιότυπα από τη ζωή και την καθημερινότητά του.Πλέον, είναι πραγματικά αγνώριστος. Έχει γκριζάρει και είναι γεμάτος τατουάζ όμως παραμένει όμορφος και εντυπωσιακός. Του αρέσουν τα ταξίδια αλλά και τα σπορ όπως το σκι και οι καταδύσεις.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.