«Μιλήσαμε με τον Σπύρο και…» – Η Σταματίνα Τσιμτσιλή “έσπασε” τη σιωπή της για τον δημόσιο τσακωμό της με τον Μπιμπίλα

21 Οκτωβρίου, 2023


Η κάμερα της εκπομπής του ΑΝΤ1, I Love ΣουΚου, συνάντησε την Σταματίνα Τσιμτσιλή στο αυτοκίνητό της και ο δημοσιογράφος του καναλιού την ρώτησε για την προσωπική της ζωή, τη σχέση και το χρόνο που αφιερώνει στα παιδιά της, για την φράση “αξίζω” που έχει σχολιαστεί ποικιλοτρόπως, αλλά και για τον τσακωμό της με τον Σπύρο Μπμπίλα (δείτε εδώ τι συνέβη στον αέρα του Happy Day).«Η αλήθεια είναι ό,τι έχ…

...ας Τσιμτσιλή για τον καβγά με τον Σπύρο Μπιμπίλα«Η αλήθεια είναι ό,τι έχω χρόνο, γιατί από το μεσημέρι και μετά είμαι πάντα στο σπίτι, είμαι αυτή που θα παραλάβω τα παιδιά από το σχολικό, θα φάμε μαζί. Η αλήθεια είναι ότι τα παιδιά μου, παρότι έχουν συνηθίσει το πρόγραμμά μου...

Η κάμερα της εκπομπής του ΑΝΤ1, I Love ΣουΚου, συνάντησε την Σταματίνα Τσιμτσιλή στο αυτοκίνητό της και ο δημοσιογράφος του καναλιού την ρώτησε για την προσωπική της ζωή, τη σχέση και το χρόνο που αφιερώνει στα παιδιά της, για την φράση “αξίζω” που έχει σχολιαστεί ποικιλοτρόπως, αλλά και για τον τσακωμό της με τον Σπύρο Μπμπίλα (δείτε εδώ τι συνέβη στον αέρα του Happy Day).

Η απάντηση της Σταματίνας Τσιμτσιλή για τον καβγά με τον Σπύρο Μπιμπίλα

«Η αλήθεια είναι ό,τι έχω χρόνο, γιατί από το μεσημέρι και μετά είμαι πάντα στο σπίτι, είμαι αυτή που θα παραλάβω τα παιδιά από το σχολικό, θα φάμε μαζί. Η αλήθεια είναι ότι τα παιδιά μου, παρότι έχουν συνηθίσει το πρόγραμμά μου και ξέρουν τη δουλειά μου, πολλές φορές άντε μαμά δεν θα κάνετε καμία απεργία να φτιάξουμε τα μαλλάκια μας, να μας βάλεις εσύ στο σχολικό”», ανέφερε αρχικά.

Για την ενότητα “αξίζω”, δήλωσε στη συνέχεια: «Ξέρω πάρα πολύ κόσμο που ψάχνεται. Και η Μπέττυ, δε ξέρω αν το έχει πει δημόσια, αλλά ξέρω ότι ήταν από τις πρώτες μαθήτριες που έχει κάνει αυτά τα σεμινάρια και μάλιστα στο τμήμα με τον Σάκη Ρουβά. Εγώ επειδή ένιωσα ότι με βοήθησε όλη αυτή η αναζήτηση του μέσα μου, θέλησα να το πω στον κόσμο. Κι επειδή ταιριάζει με το πρωινό ξύπνημα να περνάς ένα αισιόδοξο μήνυμα, γι’ αυτό και το λέω ανοιχτά».

Για την πιθανότητα να κάνει και κάποια εκπομπή άλλου είδους στο κανάλι, επισήμανε: «Με τον ALPHA κατά καιρούς έχουμε συζητήσει πολλά, Αλλά πάντα γνώμονας και δικός μου και του σταθμού, είναι να είναι προφυλαγμένο το Happy Day και αν κάναμε και κάτι άλλο παράλληλα, γιατί να μη τον τολμούσαμε; Σίγουρα θα είμαι στο Happy Day μέχρι το 2025».

«Έγινε αυτό που είδατε και έχει ήδη λήξει από την ίδια κιόλας ημέρα. Σαν άνθρωπος, επιλέγω πάντα τις όποιες διαφορές και παρεξηγήσεις μου, να τις εκτονώνω επί προσωπικού. Μιλήσαμε με τον Σπύρο την ίδια μέρα και το λήξαμε», δήλωσε έπειτα για το ατυχές συμβάν με τον πρόεδρο του ΣΕΗ.

Δείτε επίσης: «Επειδή λέει προχθές η κυρία Τσιμτσιλή ότι εγώ…» – Ξέσπασε ο Σπύρος Μπιμπίλας στον αέρα του Πρωινού του ΑΝΤ1

Όσον αφορά στην ομοιότητα του Mega Καλημέρα με το Happy Day και τα κακά παιδιά της τηλεόρασης, κατέληξε: «Από τη δική μου πλευρά, δε θέλω να τροφοδοτώ αυτή τη κουβέντα. Την Ελεονώρα την εκτιμώ. Παρθενογένεση δεν υπάρχει. Ο καθένας κάνει αυτό που θέλει και βάζει την προσωπική του σφραγίδα. Αυτό που με ενδιαφέρει φεύγοντας από αυτή τη δουλειά, είναι να πουν ότι “η Σταματίνα είναι καλό παιδί”. Αυτό είναι τίτλος τιμής. Σίγουρα έχω δει κακά παιδιά, αλλά τα τελευταία χρόνια που μπορώ και διασφαλίζω ποιοι με περιβάλλουν, φροντίζω να περιβάλλομαι από καλά παιδιά. Υπάρχουν από όλα, σε όλες τις δουλειές».

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.