Αντρέα Τζιαμπρούνο: Ποιος είναι ο πρώην σύντροφος της Τζόρτζια Μελόνι – Τα σ@ξ@στ@κ@ σχόλια, οι ανήθικες προτάσεις και η σύνδεση με τον Μπερλουσκόνι (Video)

21 Οκτωβρίου, 2023


Η Ιταλίδα πρωθυπουργός Τζόρτζια Μελόνι ανακοίνωσε τον χωρισμό της από τον σύντροφό της Αντρέα Τζιαμπρούνο. Το ζευγάρι, που έχει μια επτάχρονη κόρη, ήταν μαζί σχεδόν μια δεκαετία.Η Ιταλίδα πρωθυπουργός σε ανάρτησή της στα social media είπε ότι η σχέση της με τον Αντρέα Τζιαμπρούνο «τελείωσε εδώ», λέγοντας ότι «οι δρόμοι τους έχουν αποκλίνει εδώ και αρκετό καιρό».Ο πρώην σύντροφός της είναι ένας τηλ…

...εοπτικός παρουσιαστής και δημοσιογράφος που έχει γίνει πρωτοσέλιδο στο πρόσφατο παρελθόν για τα σeξιστικά σχόλιά του. Η ανακοίνωση της Μελόνι έρχεται στον απόηχο των σeξιστικών σχολίων του Τζιαμπρούνο τις τελευταίες εβδομάδες που έγιναν εντός και εκτός εκπομπής, σύμφωνα...

Η Ιταλίδα πρωθυπουργός Τζόρτζια Μελόνι ανακοίνωσε τον χωρισμό της από τον σύντροφό της Αντρέα Τζιαμπρούνο. Το ζευγάρι, που έχει μια επτάχρονη κόρη, ήταν μαζί σχεδόν μια δεκαετία.

Η Ιταλίδα πρωθυπουργός σε ανάρτησή της στα social media είπε ότι η σχέση της με τον Αντρέα Τζιαμπρούνο «τελείωσε εδώ», λέγοντας ότι «οι δρόμοι τους έχουν αποκλίνει εδώ και αρκετό καιρό».

Ο πρώην σύντροφός της είναι ένας τηλεοπτικός παρουσιαστής και δημοσιογράφος που έχει γίνει πρωτοσέλιδο στο πρόσφατο παρελθόν για τα σeξιστικά σχόλιά του. Η ανακοίνωση της Μελόνι έρχεται στον απόηχο των σeξιστικών σχολίων του Τζιαμπρούνο τις τελευταίες εβδομάδες που έγιναν εντός και εκτός εκπομπής, σύμφωνα με το Reuters.

Ποιος είναι ο Αντρέα Τζιαμπρούνο

Γεννημένος στο Μιλάνο το 1981, ο Τζιαμπρούνο είναι Ιταλός δημοσιογράφος που εργάζεται ως τηλεοπτικός παρουσιαστής ειδησεογραφικού προγράμματος για τη Mediaset. Μέρος του ομίλου πολυμέσων MFE, η Mediaset ανήκει στους κληρονόμους του Σίλβιο Μπερλουσκόνι.

Το κόμμα Forza Italia του Μπερλουσκόνι είναι ένας μικρότερος εταίρος στην ακροδεξιά κυβέρνηση της Μελόνι. Σύμφωνα με άρθρο της γαλλικής εφημερίδας Le Monde, ο Τζιαμπρούνο εντάχθηκε στην τηλεόραση όταν ήταν 22 ετών και σπούδαζε στο Καθολικό Πανεπιστήμιο του Μιλάνου.

Γνώρισε τη Μελόνι το 2015 στα γυρίσματα ενός τηλεοπτικού προγράμματος όπου εκείνος ήταν συγγραφέας και εκείνη καλεσμένη, ανέφερε το Politico. Όπως αναφέρει ο Guardian, ο Τζιαμπρούνο είχε πει σε συνέντευξή του για τη πρώτη συνάντηση με την Μελόνι ότι εκείνη του είχε δώσει μια μισοφαγωμένη μπανάνα, νομίζοντας ότι ήταν βοηθός της, πριν πάει για το γύρισμα. Ο ίδιος περιέγραψε τη συνάντησή ως «έρωτα με την πρώτη ματιά».

Ο Τζιαμπρούνο εγκαταστάθηκε στη Ρώμη αφού η Μελόνι έγινε πρωθυπουργός της Ιταλίας πέρυσι, αφήνοντας το Μιλάνο και την εκπομπή του στο Studio Aperto, σύμφωνα με τη Le Monde. Επί του παρόντος, φιλοξενεί την εκπομπή Diario del Giorno (Καθημερινό ημερολόγιο) στο Rete 4.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.