Δήμητρα Βαμβακούση: Το δώρο που της έκανε ο Γιώργος Αγγελόπουλος – Φωτογραφία

18 Οκτωβρίου, 2023


Η Δήμητρα Βαμβακούση και ο Γιώργος Αγγελόπουλος αμέσως μετά τον γάμο τους βυθίστηκαν στο πένθος και τη στεναχώρια, καθώς έφυγε από τη ζωή η μητέρα του επιχειρηματία (δείτε εδώ βίντεο από την κηδεία της). Παρόλα αυτά, προσπαθούν να βρίσκουν λόγους και τρόπους ώστε να χαμογελούν και να προχωρήσουν τη ζωή τους. Μικρά και συμβολικά δωράκια σίγουρα βοηθούν!Ένα από αυτά επέλεξε να κάνει και ο νικητής το…

...υ πρώτου Survivor στην σύζυγό του την Τρίτη 17/10, χαρίζοντάς της ένα μπουκέτο με ανθισμένα λουλούδια σε ροζ και πορτοκαλί αποχρώσεις. Η γuμνάστρια το δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και ευχαρίστησε τον καλό της δημόσια.Το δώρο του Γιώργου Αγγελόπουλου στη Δήμητρα...

Η Δήμητρα Βαμβακούση και ο Γιώργος Αγγελόπουλος αμέσως μετά τον γάμο τους βυθίστηκαν στο πένθος και τη στεναχώρια, καθώς έφυγε από τη ζωή η μητέρα του επιχειρηματία (δείτε εδώ βίντεο από την κηδεία της). Παρόλα αυτά, προσπαθούν να βρίσκουν λόγους και τρόπους ώστε να χαμογελούν και να προχωρήσουν τη ζωή τους. Μικρά και συμβολικά δωράκια σίγουρα βοηθούν!

Ένα από αυτά επέλεξε να κάνει και ο νικητής του πρώτου Survivor στην σύζυγό του την Τρίτη 17/10, χαρίζοντάς της ένα μπουκέτο με ανθισμένα λουλούδια σε ροζ και πορτοκαλί αποχρώσεις. Η γuμνάστρια το δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και ευχαρίστησε τον καλό της δημόσια.

Το δώρο του Γιώργου Αγγελόπουλου στη Δήμητρα Βαμβακούση

«Γιατί οι άντρες πρέπει να είναι πραγματικοί κύριοι», σημείωσε αρχικά και πρόσθεσε: «Ευχαριστώ στον άντρα μου».

Αγγελόπουλος δώρο Βαμβακούση

Η απάντηση για την εγκυμοσύνη της

Τι κι αν καλεσμένη του γάμου μίλησε και αποκάλυψε στην κάμερα του Youweekly.gr πως η Δήμητρα Βαμβακούση είναι έγκυος (δείτε εδώ ποια το… ομολόγησε και τι ακριβώς είπε), η ίδια η Δήμητρα δεν ήταν πολύ θετική στο να μιλήσει γι’ αυτό στους δημοσιογράφους.

Συγκεκριμένα, μετά την τελετή του γάμου η Δήμητρα και ο Γιώργος δέχτηκαν να μιλήσουν στις τηλεοπτικές κάμερες με το γνωστό μοντέλο να μην κρύβει την ενόχλησή του για τις ερωτήσεις σχετικά με την εγκυμοσύνη της.

«Είναι μια σπουδαία ημέρα για εμάς. Τώρα αρχίζουμε και καταλαβαίνουμε κι εμείς. Ακόμα και συγκινημένος να είμαι δεν θα ήθελα να πω περισσότερα, είναι μια στιγμή που καταφέραμε να γιορτάσουμε όλοι μαζί.» δήλωσε ο γαμπρός ενώ σε ερώτηση δημοσιογράφου για το αν τελικά η Δήμητρα είναι έγκυος απάντησε: «Θα σας απαντήσει η Δήμητρα που είναι γυναίκα, εγώ δεν θα πω κάτι. Μόνο που το θίγουμε, δεν θα ήθελα αλλά…», δίνοντας τον λόγο στην πλέον γυναίκα του η οποία ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Δεν θα ‘θελα να μου ξαναγίνουν τέτοιες ερωτήσεις. Θα ‘θελα να πω το εξής: όταν ρωτάνε τέτοια πράγματα μία γυναίκα, πρέπει πρώτα να σκέφτονται αν αυτή η γυναίκα μπορεί ή αν θέλει να κάνει παιδιά; Είναι εντάξει αν της έχει συμβεί; Έχει βοήθεια; Δεν έχει βοήθεια; Είναι μόνη της; Μόνο αυτό θέλω να πω και να σεβαστούμε όλοι μια κατάσταση οποιασδήποτε γυναίκας και να μην κάνουμε τέτοιες ερωτήσεις γενικά. Εντάξει; Σας ευχαριστώ παρά πολύ».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.