Εξωπραγματικό: Φωτογραφίες από το παραθαλάσσιο ξενοδοχείο της Ελλάδας που έμεινε η Αντζελίνα Τζολί

18 Οκτωβρίου, 2023


Δεν έχεις κάθε μέρα την ευκαιρία να συναντάς μία σταρ, ειδικά όταν εκείνη μένει μόνιμα στην άλλη άκρη του Ατλαντικού και δεν κατοικείς κοντά στα μεγάλα τουριστικά θέρετρα της χώρας. Αυτά ήταν μόνο λίγα απ’ τα συστατικά που συνετέλεσαν ώστε να μην πιστεύουν στα μάτια τους οι άνθρωποι στο Κατάκολο, όταν αντίκρισαν Οκτώβρη μήνα, μία από τις μεγαλύτερες ηθοποιούς του σύγχρονου Hollywood, που βρισκόταν…

... στην περιοχή για γυρίσματα.Η Αντζελίνα Τζολί υποδύεται την Μαρία Κάλλας στη βιογραφική ταινία «Maria», που θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες μέσα στην επόμενη χρονιά σε σκηνοθεσία Πάμπλο Λαραΐν, έχοντας άρωμα Ελλάδας. Η σταρ του Hollywood θέλησε να κρατήσει, όσο γινόταν περισσότερο,...

Δεν έχεις κάθε μέρα την ευκαιρία να συναντάς μία σταρ, ειδικά όταν εκείνη μένει μόνιμα στην άλλη άκρη του Ατλαντικού και δεν κατοικείς κοντά στα μεγάλα τουριστικά θέρετρα της χώρας. Αυτά ήταν μόνο λίγα απ’ τα συστατικά που συνετέλεσαν ώστε να μην πιστεύουν στα μάτια τους οι άνθρωποι στο Κατάκολο, όταν αντίκρισαν Οκτώβρη μήνα, μία από τις μεγαλύτερες ηθοποιούς του σύγχρονου Hollywood, που βρισκόταν στην περιοχή για γυρίσματα.

Η Αντζελίνα Τζολί υποδύεται την Μαρία Κάλλας στη βιογραφική ταινία «Maria», που θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες μέσα στην επόμενη χρονιά σε σκηνοθεσία Πάμπλο Λαραΐν, έχοντας άρωμα Ελλάδας. Η σταρ του Hollywood θέλησε να κρατήσει, όσο γινόταν περισσότερο, χαμηλούς τόνους γύρω από την άφιξή της στην Ελλάδα, κάτι τέτοιο ωστόσο δεν κατέστη δυνατόν, με δεκάδες κόσμου να την περιμένει με ανοιχτές αγκάλες το περασμένο Σαββατοκύριακο. Άλλοι ήθελαν να της πουν μία «Καλημέρα», άλλοι ζητούσαν μία φωτογραφία παραπάνω, ωστόσο όλοι ήθελαν να δουν «Πώς είναι από κοντά». Η αλήθεια είναι ότι χαιρέτησε μεν όσους περίμεναν, αλλά ήταν αρκετά απόμακρη, ενώ για φωτογραφίες… ούτε λόγος, ενώ σε κάθε σημείο που πήγαινε συνοδευόταν διακριτικά από ανθρώπους ασφαλείας.

Εξωπραγματικό: Φωτογραφίες από το παραθαλάσσιο ξενοδοχείο της Ελλάδας που έμεινε η Αντζελίνα Τζολί
ΜΙΧΑΛΗΣ ΑΡΧΟΝΤΙΔΗΣ

Ο φακός του YOU τη συνάντησε το πρωί της περασμένης Κυριακής, ενώ επιβιβαζόταν στο tender της «Christina O», και κατευθυνόταν στην πολυτελή θαλαμηγό για γυρίσματα, όπου πέρασε και την υπόλοιπη μέρα.

Τα… κρησφύγετα της Αντζελίνας Τζολί

Ως γνωστόν αποφεύγει την υπερβολική έκθεση, ενώ και η παρουσία της στα social είναι εξαιρετικά περιορισμένη, χωρίς προβολή της προσωπικής της ζωής. Γι’ αυτό έλειπαν τα στιγμιότυπα απ’ το παραθαλάσσιο ξενοδοχείο Aldemar, που πέρασε μέρος της διαμονής της στη χώρα, καθώς και από το εσωτερικό της θαλαμηγού «Christina O» του Αριστοτέλη Ωνάση, που πλέον έχει περάσει στα χέρια του Ιρλανδού μεγιστάνα δικηγόρου Ivor Fitzpatrick, και όπου πραγματοποιήθηκε μέρος των γυρισμάτων.

Αντζελίνα Τζολί Ελλάδα ξενοδοχειο

Τζολί Ελλάδα

Γεμάτο πρόγραμμα

Μόνο… αναψυχή δεν είχε αυτή η επίσκεψη για την Αντζελίνα Τζολί, αφού μαζί με το συνεργείο της ταινίας εργάστηκαν πυρετωδώς. Από την άφιξή της με ιδιωτικό ελικόπτερο, μέχρι και την αναχώρησή της στην Τρίτη, το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας περνούσε σε προετοιμασίες και εργασίες γυρισμάτων τόσο στο θέατρο «Απόλλων» στον Πύργο, όσο και στη θαλαμηγό «Christina O», όπου πέρασε και το μεγαλύτερο μέρος της διαμονής της. Στο πλευρό της βρισκόταν διαρκώς ο μεγαλύτερος γιος της, Μάντοξ, αφού δουλεύει κι εκείνος στο crew της ταινίας.

Περισσότερα στο νέο τεύχος YOU που κυκλοφορεί

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.