Γιάννης Καλλιάνος: Ο γιατρός του πατέρα του διαψεύδει ότι πήρε φακελάκι 500 ευρω – «Η όψιμη -ακραία -συκοφαντική επίθεση της οικογένειας του…»

27 Απριλίου, 2024


Ο θεράποντας γιατρός του πατέρα του Γιάννη Καλλιάνου, διαψεύδει μέσω των δικηγόρων του πως πήρε φακελάκι 500 ευρώ από την σύζυγο του θανόντος. Συγκεκριμένα, οι συνήγοροι του εξέδωσαν ανακοίνωση σχετικά, κάνοντας λόγο για “εξωφρενικό ψεύδος” και “ακραία συκοφαντική επίθεση της οικογένειας”.«Ο εντολέας μας, σεβόμενος το πένθος της οικογένειας του Δημήτριου Καλλιάνου δεν απάντησε στις επαναλαμβανόμεν…

...νθος της οικογένειας του Δημήτριου Καλλιάνου δεν απάντησε στις επαναλαμβανόμενες συκοφαντικές επιθέσεις των μελών αυτής. Περιμένει–καρτερικά-την διενέργεια της Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης του Νοσοκομείου, κατά την διάρκεια της οποίας θα αξιολογηθούν επιστημονικά τα...

Ο θεράποντας γιατρός του πατέρα του Γιάννη Καλλιάνου, διαψεύδει μέσω των δικηγόρων του πως πήρε φακελάκι 500 ευρώ από την σύζυγο του θανόντος. Συγκεκριμένα, οι συνήγοροι του εξέδωσαν ανακοίνωση σχετικά, κάνοντας λόγο για “εξωφρενικό ψεύδος” και “ακραία συκοφαντική επίθεση της οικογένειας”.

Η ανακοίνωση των δικηγόρων του θεράποντα ιατρού του πατέρα του Γιάννη Καλλιάνου

«Ο εντολέας μας, σεβόμενος το πένθος της οικογένειας του Δημήτριου Καλλιάνου δεν απάντησε στις επαναλαμβανόμενες συκοφαντικές επιθέσεις των μελών αυτής. Περιμένει–καρτερικά-την διενέργεια της Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης του Νοσοκομείου, κατά την διάρκεια της οποίας θα αξιολογηθούν επιστημονικά τα προβλήματα υγείας του αποθανόντος καθώς και οι ιατρικές πράξεις, που έλαβαν χώρα, με ακρίβεια λεπτού, καθ’ όλη την διάρκεια της νοσηλείας του.

Η σημερινή όμως όψιμη -ακραία -συκοφαντική επίθεση της οικογένειας Καλλιάνου σε βάρος ενός Καθηγητή Πανεπιστημίου, με διαχρονικό διεθνές επιστημονικό αποτύπωμα, που πλήττει την ηθική του υπόσταση και επιχειρεί την κοινωνική του εξόντωση ,υποχρεώνει τον εντολέα μας να απαντήσει: ουδέποτε αποδέχτηκε προσφορά 500 ευρώ από την σύζυγο του θανόντος.

Είναι εξωφρενικό ψεύδος να τεχνουργείται, ότι δήθεν δέχθηκε δώρο από την μητέρα συναδέλφου του ιατρού και βουλευτού. Πέραν της αναλήθειας, ένας κοινοβουλευτικός οφείλει να αποτρέπει να γίνονται τέτοιες προσφορές σε δημόσιους λειτουργούς.

Ο εντολέας μας άμεσα θα προσφύγει στην Δικαιοσύνη, γιατί είναι η μόνη θεσμική οδός για να αποτραπεί η ειδεχθής απόπειρα δολοφονίας χαρακτήρα σε βάρος του» αναφέρει η ανακοίνωση των δικηγόρων του, Μιχάλη Δημητρακόπουλου και Γιάννη Παπαριστείδη.

Δείτε επίσης: «Με πήρε κλαίγοντας και μου λέει…» – Η σύζυγός του περιγράφει τα τελευταία λεπτά με τον πατέρα του Γιάννη Καλλιάνου πριν πεθάνει

Να σημειώσουμε πως την απάντηση του έχει δώσει και ο καθηγητή Αγγειοχειρουργικής στις καταγγελίες για τον θάνατο του πατέρα του Γιάννη Καλλιάνου, επίσης μέσω δικηγόρων – δείτε την ανακοίνωση του.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.