«Γκρέμισμα» Κλέαρχου Μαρουσάκη: «Πέφτουμε στους 8 βαθμούς – Αυτό που θα βιώσει η χώρα…»

13 Οκτωβρίου, 2023


Καιρός – Κλέαρχος Μαρουσάκης: Μεγάλα σκαμπανεβάσματα στις θερμοκρασίες, όπως είναι αναμενόμενο για την εποχή αυτή, παρουσιάζονται σε όλη σχεδόν τη χώρα και παρά το γεγονός πως ο καιρός συνεχίζει να είναι εξαιρετικά καλός. Η πρόγνωση του Κλέαρχου Μαρουσάκη για σήμερα (13/10), αλλά και για το προσεχές Σαββατοκύριακο.Με ηλιοφάνεια και υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες το μεσημέρι θα κυλήσει η σημεριν…

...ή ημέρα (13/10) σε όλη τη χώρα, με απουσία βροχών και καταιγίδων. Παράλληλα βέβαια, εντυπωσιακό είναι πως νωρίς το πρωί ο υδράργυρος θα υποχωρήσει μέχρι και στους 8 βαθμούς Κελσίου, ενώ μόλις 15 θα δείξει στην Αττική!Από εκεί και πέρα, οι προσεχείς δύο μέρες θα έχουν ακριβώς τα ίδια...

ΚαιρόςΚλέαρχος Μαρουσάκης: Μεγάλα σκαμπανεβάσματα στις θερμοκρασίες, όπως είναι αναμενόμενο για την εποχή αυτή, παρουσιάζονται σε όλη σχεδόν τη χώρα και παρά το γεγονός πως ο καιρός συνεχίζει να είναι εξαιρετικά καλός. Η πρόγνωση του Κλέαρχου Μαρουσάκη για σήμερα (13/10), αλλά και για το προσεχές Σαββατοκύριακο.

Με ηλιοφάνεια και υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες το μεσημέρι θα κυλήσει η σημερινή ημέρα (13/10) σε όλη τη χώρα, με απουσία βροχών και καταιγίδων. Παράλληλα βέβαια, εντυπωσιακό είναι πως νωρίς το πρωί ο υδράργυρος θα υποχωρήσει μέχρι και στους 8 βαθμούς Κελσίου, ενώ μόλις 15 θα δείξει στην Αττική!

Από εκεί και πέρα, οι προσεχείς δύο μέρες θα έχουν ακριβώς τα ίδια χαρακτηριστικά, με αραιές νεφώσεις και ηλιοφάνεια, στοιχεία που θα δούμε και την Κυριακή (15/10) της δεύτερης κάλπης των αυτοδιοικητικών εκλογών. Όλα αυτά πριν έρθει η μεταβολή του καιρού την επόμενη εβδομάδα, αφού μετεωρολόγοι προειδοποιούν ήδη για τα φαινόμενα τους επόμενους διαστήματος!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.