Fame Story: Παράπονα και κλάματα – Αυτοί είναι οι τρεις νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση

10 Οκτωβρίου, 2023


Στο δεύτερο live του Fame Story ανακοινώθηκε η αποχώρηση της Σαββίνας (δείτε εδώ τα highlights). Στο επεισόδιο της Δευτέρας 9/10, λοιπόν, οι διαγωνιζόμενοι την αποχαιρέτησαν με τους πιο κοντινούς της ανθρώπους να ξεσπούν σε κλάματα. Μέσα στη στεναχώρια της, όμως, η Megan κάθισε να σκεφτεί και τα δικά της, φέρνοντας στο μυαλό της τα σχόλια των κριτών και μιλώντας στην κάμερα του STAR θέλησε να εξομ…

...ολογηθεί το παράπονο και τη δυσαρέσκειά της.«Έκανα αυτό που έπρεπε να κάνω. Μου την έσπασε πολύ αυτό που ειπώθηκε ότι κάνω θέατρο», αρχικά στους φίλους και στη συνέχεια δήλωσε στο κιου: «Δεν κάνω θέατρο, δεν θέλω να νιώθω έτσι, δεν θέλω να είναι δικαιολογία», μιλώντας για την...

Στο δεύτερο live του Fame Story ανακοινώθηκε η αποχώρηση της Σαββίνας (δείτε εδώ τα highlights). Στο επεισόδιο της Δευτέρας 9/10, λοιπόν, οι διαγωνιζόμενοι την αποχαιρέτησαν με τους πιο κοντινούς της ανθρώπους να ξεσπούν σε κλάματα. Μέσα στη στεναχώρια της, όμως, η Megan κάθισε να σκεφτεί και τα δικά της, φέρνοντας στο μυαλό της τα σχόλια των κριτών και μιλώντας στην κάμερα του STAR θέλησε να εξομολογηθεί το παράπονο και τη δυσαρέσκειά της.

«Έκανα αυτό που έπρεπε να κάνω. Μου την έσπασε πολύ αυτό που ειπώθηκε ότι κάνω θέατρο», αρχικά στους φίλους και στη συνέχεια δήλωσε στο κιου: «Δεν κάνω θέατρο, δεν θέλω να νιώθω έτσι, δεν θέλω να είναι δικαιολογία», μιλώντας για την κριτική που της έκανε ο Light.

Οι τρεις νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση στο Fame Story

Και αφού ξεκουράστηκαν, ξεκίνησαν τα μαθήματα, αρχίζοντας με την ανάλυση των εμφανίσεών τους, εξηγώντας τα λάθη τους. Εκεί ανακοινώθηκαν και οι τρεις νέοι υποψήφιοι. Ο λόγος για την Άννα, την Αριστέα και τον Τίτο.

Τα δύσκολα παιδικά χρόνια του Nicky και η ζωή στο ίδρυμα

Οι παίκτες, που έχουν επιλεχθεί από την παραγωγή του Fame Story έχουν καταφέρει από τα πρώτα κιόλας επεισόδια να αγγίξουν το τηλεοπτικό κοινό όχι μόνο με τις φωνές τους, αλλά και με τις προσωπικές τους αφηγήσεις.

Την Πέμπτη (5/10) ο Nicky Glossom συγκίνησε μερικούς από τους συμπαίκτες του εξομολογούμενος, πως δεν είχε τα καλύτερα παιδικά χρόνια, καθώς ο πατέρας του ήταν χρήστης ουσιών και αλκοόλ με αποτέλεσμα εκείνος και τα αδέρφια του να μην έχουν ούτε την απαραίτητη τροφή.

Δείτε επίσης: Fame Story: «Όταν πέθανε ο αδερφός μου, το διέλυσαν» – Με δάκρυα στα μάτια ο Δημήτρης Κλειδάς για τα παιδικά του χρόνια

Στη συνέχεια της ζωής του ο Nicky έφυγε από το σπίτι, καθώς έγινε παρέμβαση από το γραφείο ευημερίας της Κύπρου, μεγαλώνοντας σε ίδρυμα από τα έντεκα του, όπως εξομολογήθηκε.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.