My style rocks: «Δε μπορώ να ανταπεξέλθω!» – Ανατροπή με την παίκτρια που αποχώρησε σήμερα (4/10)

4 Οκτωβρίου, 2023


Ημέρα αποχώρησης ήταν η Τετάρτη (4/10) για το My style rocks με τις διαγωνιζόμενες να δοκιμάζονται σε ένα εντελώς διαφορετικό concept, καθώς οι παίκτριες ντύθηκαν νύφες, επιλέγοντας ένα δικό τους συνοδό.Στη συνέχεια και με βάση τις βαθμολογίες στάθηκαν μπροστά στην κριτική επιτροπή η Ιφιγένεια και η Nτένη με τις απόψεις για τα δύο κορίτσια και τις μέχρι τώρα επιδόσεις τους να ποικίλουν.Δείτε επίση…

...ς: ΣΚΑΙ: Το άσχημο πρόσωπο της Χατζηπαντέλη πίσω από τις κάμερες - Εκτός από το My Style Rocks;Η παίκτρια που αποχώρησε από το My style rocks την Τετάρτη (4/10)Η απόλυτη ανατροπή ήρθε τη στιγμή, που η Ιφιγένεια πήρε το λόγο και ζήτησε από την κριτική επιτροπή να αποχωρήσει εκείνη, καθώς δε μπορεί...

Ημέρα αποχώρησης ήταν η Τετάρτη (4/10) για το My style rocks με τις διαγωνιζόμενες να δοκιμάζονται σε ένα εντελώς διαφορετικό concept, καθώς οι παίκτριες ντύθηκαν νύφες, επιλέγοντας ένα δικό τους συνοδό.

Στη συνέχεια και με βάση τις βαθμολογίες στάθηκαν μπροστά στην κριτική επιτροπή η Ιφιγένεια και η Nτένη με τις απόψεις για τα δύο κορίτσια και τις μέχρι τώρα επιδόσεις τους να ποικίλουν.

Δείτε επίσης: ΣΚΑΙ: Το άσχημο πρόσωπο της Χατζηπαντέλη πίσω από τις κάμερες – Εκτός από το My Style Rocks;

Η παίκτρια που αποχώρησε από το My style rocks την Τετάρτη (4/10)

Η απόλυτη ανατροπή ήρθε τη στιγμή, που η Ιφιγένεια πήρε το λόγο και ζήτησε από την κριτική επιτροπή να αποχωρήσει εκείνη, καθώς δε μπορεί να ανταπεξέλθει στις ανάγκες του παιχνιδιού. Έτσι λοιπόν, η Ντένη παρέμεινε για μία ακόμη εβδομάδα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.